עוגת דלעת מתובלת עם זיגוג קרמל
מנה אחת מכילה 907 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, אגוזי מלך, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת דלעת ספייס Bundt עם זיגוג קרמל, עוגת זנגביל דלעת חמאה עם זיגוג קינמון-מתובל פקאן, ו עוגיות דלעת מתובלות עם ציפוי מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום במרכז תנור מחממים ל 177°. חמאה וקמח שני 9 אינץ 'בקוטר מחבתות עוגה עם 1 1/2 אינץ' -צדדים גבוהים. לנפות הראשון 8 מרכיבים לתוך קערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח סוכר ושמן בקערה גדולה עד מעורבב היטב, על 2 דקות.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים דלעת וניל; לנצח עד מעורבב. בהדרגה להוסיף מרכיבים יבשים; להכות רק עד incorporated. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות; החלק העליון עם מרית.
אופים עוגות עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 30 דקות. מגניב לגמרי מחבתות על מתלים. הפעל סכין קטנה סביב עוגות כדי לשחרר. להפוך עוגות על מדפים.
מערבבים רום, צימוקים, אוכמניות מיובשות בסיר קטן על אש נמוכה רק עד חם, על 1 דקה.
הסר מהחום; תן לעמוד 30 דקות.
ניקוז, הזמנת רום ופירות בנפרד.
להקציף קצפת וגבינת שמנת בקערה קטנה עד חלקה.
שלב סוכר 2/3 כוס מים בסיר בינוני כבד. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום גבוה; להרתיח מבלי לערבב עד סירופ הוא צבע ענבר עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה טבול במים מחבת מתערבלת, על 10 דקות. לאט ובזהירות להקציף בתערובת גבינת שמנת (תערובת קרמל יהיה בועות במרץ).
מוסיפים חמאה; מקציפים עד שהתערובת חלקה, בערך 1 דקה.
הסר מהחום; קרמל קרמל קר 10 דקות, לטאטא מדי פעם.
יוצקים 3/4 כוס תערובת קרמל קרמל חם לתוך קערה.
מערבבים במחצית תערובת פירות יבשים שמורות, 1 אגוזי מלך כוס, קליפת תפוז מגוררת.
מניחים שכבת עוגה 1 על 8 אינץ ' קוטר טארט פאן התחתון או קרטון עגול.
מברשת העליון של עוגה עם חצי רום שמורות.
מורחים מילוי אגוז קרמל מעל, משאיר 1/2 אינץ גבול רגיל בקצוות. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, צד שטוח למטה; לחץ כדי לדבוק.
מברשת העליון של עוגה עם הנותרים רום; בואו לעמוד 10 דקות כדי לאפשר רום לטבול.
יוצקים זיגוג קרמל חם נדיב 1/2 כוס על עוגה, ואם יש צורך, להפיץ מעל עם מרית אופסט לכסות. מקררים את העוגה ואת הדובדבן קרמל שנותר עד הדובדבן הוא מוצק מספיק כדי להפיץ לדבוק הצדדים של עוגה, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה.
להעביר 3/4 כוס ציפוי מקורר קערה קטנה וצינה לרוטב. באמצעות מרית אופסט, להפיץ הנותרים 1 כוס הדובדבן באופן שווה על הצדדים של העוגה כדי לכסות.
מערבבים תערובת פירות יבשים שנותרו אגוזי מלך 1/2 כוס בקערה קטנה אחרת.
מפזרים תערובת ב 1 1/2 אינץ ' -גבול רחב סביב קצה העליון של העוגה. לכסות עוגה עם כיפת עוגה וצינה לפחות 6 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור על ציפוי עוגה וקרמל לרוטב מקורר בנפרד.)
מקשטים עם קליפת תפוז. לחמם מחדש ציפוי על אש נמוכה רק עד pourable.
מגישים עוגה קרה עם גלידה ורוטב קרמל חם.