מנה אחת מכילה 907 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, אגוזי מלך, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת דלעת ספייס Bundt עם זיגוג קרמל, עוגת זנגביל דלעת חמאה עם זיגוג קינמון-מתובל פקאן, ו עוגיות דלעת מתובלות עם ציפוי מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתלה מיקום במרכז תנור מחממים ל 177°. חמאה וקמח שני 9 אינץ 'בקוטר מחבתות עוגה עם 1 1/2 אינץ' -צדדים גבוהים. לנפות הראשון 8 מרכיבים לתוך קערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח סוכר ושמן בקערה גדולה עד מעורבב היטב, על 2 דקות.
שלב סוכר 2/3 כוס מים בסיר בינוני כבד. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום גבוה; להרתיח מבלי לערבב עד סירופ הוא צבע ענבר עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה טבול במים מחבת מתערבלת, על 10 דקות. לאט ובזהירות להקציף בתערובת גבינת שמנת (תערובת קרמל יהיה בועות במרץ).
מערבבים במחצית תערובת פירות יבשים שמורות, 1 אגוזי מלך כוס, קליפת תפוז מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
10
מניחים שכבת עוגה 1 על 8 אינץ ' קוטר טארט פאן התחתון או קרטון עגול.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
11
מברשת העליון של עוגה עם חצי רום שמורות.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
12
מורחים מילוי אגוז קרמל מעל, משאיר 1/2 אינץ גבול רגיל בקצוות. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, צד שטוח למטה; לחץ כדי לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
20 עד 25 עלי תרד שלמים
13
מברשת העליון של עוגה עם הנותרים רום; בואו לעמוד 10 דקות כדי לאפשר רום לטבול.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
14
יוצקים זיגוג קרמל חם נדיב 1/2 כוס על עוגה, ואם יש צורך, להפיץ מעל עם מרית אופסט לכסות. מקררים את העוגה ואת הדובדבן קרמל שנותר עד הדובדבן הוא מוצק מספיק כדי להפיץ לדבוק הצדדים של עוגה, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
15
להעביר 3/4 כוס ציפוי מקורר קערה קטנה וצינה לרוטב. באמצעות מרית אופסט, להפיץ הנותרים 1 כוס הדובדבן באופן שווה על הצדדים של העוגה כדי לכסות.
מפזרים תערובת ב 1 1/2 אינץ ' -גבול רחב סביב קצה העליון של העוגה. לכסות עוגה עם כיפת עוגה וצינה לפחות 6 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור על ציפוי עוגה וקרמל לרוטב מקורר בנפרד.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
עצם הודו וצוואר הודו
18
מניחים עוגה על מגש.
19
מקשטים עם קליפת תפוז. לחמם מחדש ציפוי על אש נמוכה רק עד pourable.