עוגת דלעת ספייס Bundt עם ציפוי חמאה
גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות נסו עוגת דלעת ספייס Bundt עם ציפוי חמאה, עוגת דלעת Bundt חלב עם ציפוי חמאה חום, ו עוגת דלעת ספייס Bundt עם זיגוג קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 350°f. מחבת באנדט חמאה בנדיבות, ואז אבק עם קמח, לדפוק עודף.
לטאטא יחד קמח (2 1/4 כוסות), אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, allspice, ומלח בקערה.
לטאטא יחד דלעת, 3/4 כוס חלב חמאה, ווניל בקערה אחרת.
מקציפים חמאה (1 1/2 מקלות) וסוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, 3 עד 5 דקות, ולאחר מכן מוסיפים ביצים ומכים 1 דקה. הפחת מהירות נמוכה והוסף תערובות קמח ודלעת לסירוגין בקבוצות, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח וערבוב עד הבלילה היא פשוט חלקה.
הבלילה כפית למחבת, החלקה למעלה, ואז אופים עד מפרט עץ או שיפוד מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 45 עד 50 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מתלה 15 דקות, ואז הפוך מתלה על עוגה ומחליף עוגה על מתלה. מגניב 10 דקות יותר.
בעוד העוגה היא קירור, לטאטא יחד חלב חמאה וממתקים סוכר עד חלקה.
טפטוף ציפוי על עוגה חמה, ואז עוגה קרה לחלוטין. הציפוי יתקשה מעט.
העוגה יכולה להתבצע 3 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.