לטאטא יחד דלעת, 3/4 כוס חלב חמאה, ווניל בקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מקציפים חמאה (1 1/2 מקלות) וסוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, 3 עד 5 דקות, ולאחר מכן מוסיפים ביצים ומכים 1 דקה. הפחת מהירות נמוכה והוסף תערובות קמח ודלעת לסירוגין בקבוצות, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח וערבוב עד הבלילה היא פשוט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הבלילה כפית למחבת, החלקה למעלה, ואז אופים עד מפרט עץ או שיפוד מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 45 עד 50 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מתלה 15 דקות, ואז הפוך מתלה על עוגה ומחליף עוגה על מתלה. מגניב 10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
בעוד העוגה היא קירור, לטאטא יחד חלב חמאה וממתקים סוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
2
טפטוף ציפוי על עוגה חמה, ואז עוגה קרה לחלוטין. הציפוי יתקשה מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
1
העוגה יכולה להתבצע 3 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.