עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת
אם יש לך צימוקים, תמצית vanillan, להדביק וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
לעוגה: מתלה מיקום במרכז תנור מחממים ל 177°. Butter שני 9 אינץ 'בקוטר מחבתות עוגה עם 1 1/2 אינץ' -צדדים גבוהים. שורה תחתונה של מחבתות עם נייר קלף; מחבתות אבק עם קמח. לנפות 3 כוסות קמח הבא 7 מרכיבים לתוך קערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות הן סוכרים ושמן בקערה גדולה עד בשילוב (תערובת ייראה גרגרי).
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב היטב לאחר כל תוספת.
להוסיף דלעת, וניל, קליפת תפוז; לנצח עד מעורבב היטב.
להוסיף תערובת קמח; לנצח רק עד incorporated. מערבבים בצימוקים וקוקוס 3/4 כוס. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות. חלק עליון.