עוגת דלעת פאי השני
עוגת פאי דלעת השני דורש סביב 1 שעה ו 20 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 370 קלוריות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו תערובת עוגה, דלעת, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך את כולםמתכונים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: פאי דלעת זרעי דלעת מתובלים, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת פאי קינמון רול כוסות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
בקערה בינונית מערבבים את הדלעת, חלב מתאדה, סוכר, ביצים, קינמון ומלח.
יוצקים את התערובת לתבנית האפייה.
מפזרים תערובת עוגה מעל תערובת הדלעת.
מזלפים חמאה. למעלה עם פקאן.
אופים בתנור שחומם מראש 50 עד 60 דקות. מגניב לפני ההגשה.