עוגת דלעת קפואה
זה מושלם עבור חג ההודיה. . גשו לסופר וקנו עוגיות עם קצפת, עוגיות ג'ינג'רנאפ, גלידת ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. וזה די גרוע. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
בקערה קטנה לערבב יחד 1 1/2 כוסות gingersnaps כתוש 1 כף סוכר. מוסיפים חמאה מומסת או מרגרינה. הקש תערובת באופן שווה לתוך צלחת עוגה 9 אינץ'.
אופים במשך 15 דקות. אפשר להתקרר.
בקערה בינונית, לשלב דלעת, 1 כוס סוכר, מלח, זנגביל, קינמון, ואגוז מוסקט. מערבבים עד מעורב ביסודיות. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מורחים גלידה בשכבה זוגית בתחתית קרום gingersnap מקורר.
יוצקים תערובת דלעת על גלידה. להקפיא לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
מקשטים עם ציפוי מוקצף ו gingersnaps כתוש אם תרצה.