קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

עוגת דלעת קפואה

עוגת דלעת קפואה
זה מושלם עבור חג ההודיה. . גשו לסופר וקנו עוגיות עם קצפת, עוגיות ג'ינג'רנאפ, גלידת ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. וזה די גרוע. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה קטנה לערבב יחד 1 1/2 כוסות gingersnaps כתוש 1 כף סוכר. מוסיפים חמאה מומסת או מרגרינה. הקש תערובת באופן שווה לתוך צלחת עוגה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
אופים במשך 15 דקות. אפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בקערה בינונית, לשלב דלעת, 1 כוס סוכר, מלח, זנגביל, קינמון, ואגוז מוסקט. מערבבים עד מעורב ביסודיות. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
קינמוןקינמון
דלעתדלעת
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מוסקטמוסקט
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מורחים גלידה בשכבה זוגית בתחתית קרום gingersnap מקורר.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
קרוםקרום
6
יוצקים תערובת דלעת על גלידה. להקפיא לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
דלעתדלעת
7
מקשטים עם ציפוי מוקצף ו gingersnaps כתוש אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap