עוגת דלעת רום עם ציפוי סוכר חום
אם יש לכם רום, קמח, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ שעה ו-49 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת בטטה מתובלת עם ציפוי סוכר חום, עוגת קינמון תפוח סוכר חום עם זיגוג קרמל, ו עוגת דלעת Bundt חלב עם ציפוי חמאה חום (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים 1/4 כוס חמאה מומסת. השתמש באצבעות כדי לצבוט streusel לתוך גושים גדולים. תניח בצד.
מקציפים 1 חמאה כוס במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי על 2 דקות או עד שמנת. בהדרגה להוסיף 2 כוסות כל סוכר מגורען וחום כהה, להכות במהירות בינונית 5 עד 7 דקות.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד שהצהוב נעלם.
מערבבים יחד דלעת ורום 1/4 כוס בקערה.
מערבבים את הקמח ואת 7 המרכיבים הבאים בקערה בינונית.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת חמאה לסירוגין עם דלעת, מתחיל ומסתיים בקמח.
יוצקים חצי הבלילה לתוך מחבת שמנונית היטב floured 12 כוס Bundt. (אנו ממליצים לשמן את המחבת עם קיצור.)
מפזרים הבלילה עם streusel; העליון עם הבלילה שנותרה.
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 28 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה חוט 10 דקות; להסיר מחבת, ולתת מגניב לחלוטין.
שלב 3/4 כוס סוכר חום, קצפת, ו 1/4 כוס חמאה ללא מלח בסיר בינוני. לבשל, ערבוב כל הזמן, על חום בינוני-נמוך, עד חמאה נמסה וסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה, ולהביא לרתיחה. מרתיחים 3 דקות.
הסר מהחום, ומערבבים 1 כפית. רום.
מניחים אבקת סוכר בקערה; יוצקים תערובת סוכר חום על אבקת סוכר, ערבוב עם חוט להקציף 1 דקה או עד חלקה.
בואו מגניב 20 עד 25 דקות או עד פושרים. ציפוי כפית על עוגה מקורר, ולתת לעמוד עד הדובדבן הוא מוצק.