קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת דקדנס שוקולד

עוגת דקדנס שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת דקדנס שוקולד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1548 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 80 גרם של שומן כל אחד. לך לחנות ותביא קרם, שוקולד גנאש, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 309 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוגת שוקולד אגוזי לוז Decadence פופ, עוגת דקדנס שוקולד Rhiw, ו דקדנס שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש ל 325°f. גריז שלושה מחבתות עוגה 9 אינץ ' בנדיבות עם חמאה ואבק עם קמח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד קמח, קקאו, אבקת אספרסו, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח. תניח בצד. השתמש במערבל חשמלי או מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט כדי שמנת יחד סוכר לבן, סוכר חום, חמאה, פועם עד אור ואוורירי (כ 3 דקות).
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
נייר אורזנייר אורז
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הוסף ביצים אחת בכל פעם, המשלב לחלוטין לפני הוספת הבא. מקציפים שמנת חמוצה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
מוסיפים שליש מהרכיבים היבשים לחלב, ואז חצי מהחלב החמוץ או החמאה, מכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
חלב חמוץחלב חמוץ
5
מוסיפים את השליש השני של המרכיבים היבשים, ואחריו את שאר החלב החמוץ, שוב מכה היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלב חמוץחלב חמוץ
6
מוסיפים את שאר החומרים היבשים ומערבבים רק עד שאין יותר לחישות קמח לבנות. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שלוש מחבתות עוגה ואופים עד קיסם מוכנס באמצע העוגה יוצא נקי, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
אפשר לעוגות לשבת במחבתות במשך 10 דקות לפני הפיכתם החוצה על מתלה קירור להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
8
כדי לבנות את העוגה: רמה כל עוגה עם פילוס עוגה כך שהם שטוחים לחלוטין. הגדר את השכבה הראשונה של העוגה על לוח עוגה ולהחיל חצי מהקרם שוקולד לחלק העליון, להחליק אותו סביב פני השטח עם מרית אופסט. מחסנית השכבה השנייה של העוגה על גבי ולהחיל את שאר קרם חמאה שוקולד לחלק העליון, שוב להחליק אותו בצורה מושלמת עם מרית אופסט. למעלה עם השכבה השלישית של העוגה ולהחיל כמות קטנה של לחץ על העוגה כדי בעדינות לדחוס את השכבה. אל תלחץ חזק מדי.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
9
החל חצי קרם וניל על צידי העוגה בלבד, יצירת מעיל פירור. מניחים את העוגה במקרר במשך 15 דקות. לאחר הציפוי יש קר, להחיל את קרם חמאה וניל הנותרים רק הצדדים של העוגה. השתמש מרית אופסט מחומם תחת מים חמים ולאחר מכן ניגב יבש כדי להחליק את קרם חמאה וניל לסיים בסדר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
10
מניחים את העוגה על מדף קירור שהונח מעל תבנית אפייה מעוטרת. בזהירות לשפוך את גנאש חם למרכז העוגה, ומאפשר לו לרוץ החוצה לכסות את החלק העליון של העוגה. להפסיק לשפוך פעם גנאש מגיע הקצוות של הדף, ולאפשר כמה-אבל לא הרבה-של גנאש לטפטף את הצדדים. הגדר את העוגה במקרר כדי המשרד עד 1 שעה. העוגה תישאר טרייה עד שלושה ימים אם אטומה היטב ונשמרת במקרר.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה206חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'3/4 כוסות (על סוכר חום ארוז3/4 כוסות (על סוכר חום ארוז227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוסות (על קמח עוגה מנופהכוסות (על קמח עוגה מנופה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוקולד גנאש, מחומם בעדינות של עקביות לשפוךשוקולד גנאש, מחומם בעדינות של עקביות לשפוך7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרציפוי קרם חמאה שוקולדציפוי קרם חמאה שוקולד113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוס (על אבקת קקאו תהליך הולנדיכוס (על אבקת קקאו תהליך הולנדי3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)151חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'3/4 כוסות (על סוכר מגורען3/4 כוסות (על סוכר מגורען11 כף אורגנו מיובשאבקת אספרסו מיידיתאבקת אספרסו מיידית1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוסות שמנת חמוצה1/2 כוסות שמנת חמוצה227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוס חלב חמוץ או חלב חמאה1/2 כוס חלב חמוץ או חלב חמאה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(2 מקלות, 8 אונקיות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר(2 מקלות, 8 אונקיות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר1אוראו ממולאים כפוליםנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרציפוי קרם חמאה ונילציפוי קרם חמאה וניל