קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת דקדנס שוקולד

עוגת דקדנס שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת דקדנס שוקולד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1548 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 80 גרם של שומן כל אחד. לך לחנות ותביא קרם, שוקולד גנאש, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 309 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוגת שוקולד אגוזי לוז Decadence פופ, עוגת דקדנס שוקולד Rhiw, ו דקדנס שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש ל 325°f. גריז שלושה מחבתות עוגה 9 אינץ ' בנדיבות עם חמאה ואבק עם קמח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד קמח, קקאו, אבקת אספרסו, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח. תניח בצד. השתמש במערבל חשמלי או מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט כדי שמנת יחד סוכר לבן, סוכר חום, חמאה, פועם עד אור ואוורירי (כ 3 דקות).
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הוסף ביצים אחת בכל פעם, המשלב לחלוטין לפני הוספת הבא. מקציפים שמנת חמוצה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מוסיפים שליש מהרכיבים היבשים לחלב, ואז חצי מהחלב החמוץ או החמאה, מכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
חלב חמוץחלב חמוץ
5
מוסיפים את השליש השני של המרכיבים היבשים, ואחריו את שאר החלב החמוץ, שוב מכה היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלב חמוץחלב חמוץ
6
מוסיפים את שאר החומרים היבשים ומערבבים רק עד שאין יותר לחישות קמח לבנות. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שלוש מחבתות עוגה ואופים עד קיסם מוכנס באמצע העוגה יוצא נקי, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
אפשר לעוגות לשבת במחבתות במשך 10 דקות לפני הפיכתם החוצה על מתלה קירור להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
8
כדי לבנות את העוגה: רמה כל עוגה עם פילוס עוגה כך שהם שטוחים לחלוטין. הגדר את השכבה הראשונה של העוגה על לוח עוגה ולהחיל חצי מהקרם שוקולד לחלק העליון, להחליק אותו סביב פני השטח עם מרית אופסט. מחסנית השכבה השנייה של העוגה על גבי ולהחיל את שאר קרם חמאה שוקולד לחלק העליון, שוב להחליק אותו בצורה מושלמת עם מרית אופסט. למעלה עם השכבה השלישית של העוגה ולהחיל כמות קטנה של לחץ על העוגה כדי בעדינות לדחוס את השכבה. אל תלחץ חזק מדי.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
9
החל חצי קרם וניל על צידי העוגה בלבד, יצירת מעיל פירור. מניחים את העוגה במקרר במשך 15 דקות. לאחר הציפוי יש קר, להחיל את קרם חמאה וניל הנותרים רק הצדדים של העוגה. השתמש מרית אופסט מחומם תחת מים חמים ולאחר מכן ניגב יבש כדי להחליק את קרם חמאה וניל לסיים בסדר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
10
מניחים את העוגה על מדף קירור שהונח מעל תבנית אפייה מעוטרת. בזהירות לשפוך את גנאש חם למרכז העוגה, ומאפשר לו לרוץ החוצה לכסות את החלק העליון של העוגה. להפסיק לשפוך פעם גנאש מגיע הקצוות של הדף, ולאפשר כמה-אבל לא הרבה-של גנאש לטפטף את הצדדים. הגדר את העוגה במקרר כדי המשרד עד 1 שעה. העוגה תישאר טרייה עד שלושה ימים אם אטומה היטב ונשמרת במקרר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה