עוגת דקדנס שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת דקדנס שוקולד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1548 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 80 גרם של שומן כל אחד. לך לחנות ותביא קרם, שוקולד גנאש, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 309 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוגת שוקולד אגוזי לוז Decadence פופ, עוגת דקדנס שוקולד Rhiw, ו דקדנס שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש ל 325°f. גריז שלושה מחבתות עוגה 9 אינץ ' בנדיבות עם חמאה ואבק עם קמח. תניח בצד.
בקערה בינונית, מערבבים יחד קמח, קקאו, אבקת אספרסו, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח. תניח בצד. השתמש במערבל חשמלי או מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט כדי שמנת יחד סוכר לבן, סוכר חום, חמאה, פועם עד אור ואוורירי (כ 3 דקות).
הוסף ביצים אחת בכל פעם, המשלב לחלוטין לפני הוספת הבא. מקציפים שמנת חמוצה ווניל.
מוסיפים שליש מהרכיבים היבשים לחלב, ואז חצי מהחלב החמוץ או החמאה, מכים היטב.
מוסיפים את השליש השני של המרכיבים היבשים, ואחריו את שאר החלב החמוץ, שוב מכה היטב.
מוסיפים את שאר החומרים היבשים ומערבבים רק עד שאין יותר לחישות קמח לבנות. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שלוש מחבתות עוגה ואופים עד קיסם מוכנס באמצע העוגה יוצא נקי, על 30 דקות.
אפשר לעוגות לשבת במחבתות במשך 10 דקות לפני הפיכתם החוצה על מתלה קירור להתקרר לחלוטין.
כדי לבנות את העוגה: רמה כל עוגה עם פילוס עוגה כך שהם שטוחים לחלוטין. הגדר את השכבה הראשונה של העוגה על לוח עוגה ולהחיל חצי מהקרם שוקולד לחלק העליון, להחליק אותו סביב פני השטח עם מרית אופסט. מחסנית השכבה השנייה של העוגה על גבי ולהחיל את שאר קרם חמאה שוקולד לחלק העליון, שוב להחליק אותו בצורה מושלמת עם מרית אופסט. למעלה עם השכבה השלישית של העוגה ולהחיל כמות קטנה של לחץ על העוגה כדי בעדינות לדחוס את השכבה. אל תלחץ חזק מדי.
החל חצי קרם וניל על צידי העוגה בלבד, יצירת מעיל פירור. מניחים את העוגה במקרר במשך 15 דקות. לאחר הציפוי יש קר, להחיל את קרם חמאה וניל הנותרים רק הצדדים של העוגה. השתמש מרית אופסט מחומם תחת מים חמים ולאחר מכן ניגב יבש כדי להחליק את קרם חמאה וניל לסיים בסדר.
מניחים את העוגה על מדף קירור שהונח מעל תבנית אפייה מעוטרת. בזהירות לשפוך את גנאש חם למרכז העוגה, ומאפשר לו לרוץ החוצה לכסות את החלק העליון של העוגה. להפסיק לשפוך פעם גנאש מגיע הקצוות של הדף, ולאפשר כמה-אבל לא הרבה-של גנאש לטפטף את הצדדים. הגדר את העוגה במקרר כדי המשרד עד 1 שעה. העוגה תישאר טרייה עד שלושה ימים אם אטומה היטב ונשמרת במקרר.