קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת דקדנס שוקולד

עוגת דקדנס שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת דקדנס שוקולד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1548 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 80 גרם של שומן כל אחד. לך לחנות ותביא קרם, שוקולד גנאש, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 309 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוגת שוקולד אגוזי לוז Decadence פופ, עוגת דקדנס שוקולד Rhiw, ו דקדנס שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש ל 325°f. גריז שלושה מחבתות עוגה 9 אינץ ' בנדיבות עם חמאה ואבק עם קמח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד קמח, קקאו, אבקת אספרסו, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח. תניח בצד. השתמש במערבל חשמלי או מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט כדי שמנת יחד סוכר לבן, סוכר חום, חמאה, פועם עד אור ואוורירי (כ 3 דקות).
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
כָּתֵףכָּתֵף
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הוסף ביצים אחת בכל פעם, המשלב לחלוטין לפני הוספת הבא. מקציפים שמנת חמוצה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
מוסיפים שליש מהרכיבים היבשים לחלב, ואז חצי מהחלב החמוץ או החמאה, מכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
חלב חמוץחלב חמוץ
5
מוסיפים את השליש השני של המרכיבים היבשים, ואחריו את שאר החלב החמוץ, שוב מכה היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלב חמוץחלב חמוץ
6
מוסיפים את שאר החומרים היבשים ומערבבים רק עד שאין יותר לחישות קמח לבנות. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שלוש מחבתות עוגה ואופים עד קיסם מוכנס באמצע העוגה יוצא נקי, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
אפשר לעוגות לשבת במחבתות במשך 10 דקות לפני הפיכתם החוצה על מתלה קירור להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
8
כדי לבנות את העוגה: רמה כל עוגה עם פילוס עוגה כך שהם שטוחים לחלוטין. הגדר את השכבה הראשונה של העוגה על לוח עוגה ולהחיל חצי מהקרם שוקולד לחלק העליון, להחליק אותו סביב פני השטח עם מרית אופסט. מחסנית השכבה השנייה של העוגה על גבי ולהחיל את שאר קרם חמאה שוקולד לחלק העליון, שוב להחליק אותו בצורה מושלמת עם מרית אופסט. למעלה עם השכבה השלישית של העוגה ולהחיל כמות קטנה של לחץ על העוגה כדי בעדינות לדחוס את השכבה. אל תלחץ חזק מדי.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
9
החל חצי קרם וניל על צידי העוגה בלבד, יצירת מעיל פירור. מניחים את העוגה במקרר במשך 15 דקות. לאחר הציפוי יש קר, להחיל את קרם חמאה וניל הנותרים רק הצדדים של העוגה. השתמש מרית אופסט מחומם תחת מים חמים ולאחר מכן ניגב יבש כדי להחליק את קרם חמאה וניל לסיים בסדר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
10
מניחים את העוגה על מדף קירור שהונח מעל תבנית אפייה מעוטרת. בזהירות לשפוך את גנאש חם למרכז העוגה, ומאפשר לו לרוץ החוצה לכסות את החלק העליון של העוגה. להפסיק לשפוך פעם גנאש מגיע הקצוות של הדף, ולאפשר כמה-אבל לא הרבה-של גנאש לטפטף את הצדדים. הגדר את העוגה במקרר כדי המשרד עד 1 שעה. העוגה תישאר טרייה עד שלושה ימים אם אטומה היטב ונשמרת במקרר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה206דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.3/4 כוסות (על סוכר חום ארוז3/4 כוסות (על סוכר חום ארוז227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוסות (על קמח עוגה מנופהכוסות (על קמח עוגה מנופה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוקולד גנאש, מחומם בעדינות של עקביות לשפוךשוקולד גנאש, מחומם בעדינות של עקביות לשפוך7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרציפוי קרם חמאה שוקולדציפוי קרם חמאה שוקולד113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוס (על אבקת קקאו תהליך הולנדיכוס (על אבקת קקאו תהליך הולנדי3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)151דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.3/4 כוסות (על סוכר מגורען3/4 כוסות (על סוכר מגורען12 כפיות אבקת שוםאבקת אספרסו מיידיתאבקת אספרסו מיידית1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוסות שמנת חמוצה1/2 כוסות שמנת חמוצה227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוס חלב חמוץ או חלב חמאה1/2 כוס חלב חמוץ או חלב חמאה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(2 מקלות, 8 אונקיות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר(2 מקלות, 8 אונקיות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרציפוי קרם חמאה ונילציפוי קרם חמאה וניל