עוגת הגבינה של גברת מרשל
מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 531 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, שמנת, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו סלט העוף של מרשל פילד-עדיין הטוב ביותר, כתף חזיר של מרשל ורוטב ברביקיו, ו עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177° וחמאה מחבת springform 10 אינץ'.
מערבבים יחד מרכיבים קרום. שמור 1/4 כוס לציפוי ולחץ על שארית לתחתית ו 1 1/2 אינץ ' בצד של מחבת springform.
מקציפים גבינת שמנת עם כף עץ בקערה גדולה עד חלקה ושמנת ומוסיפים חלמונים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בסוכר, שמנת, קמח ווניל. לנצח את הלבנים עם מקצף ביצים בקערה גדולה אחרת עד שהם פשוט מחזיקים פסגות נוקשות לקפל לתערובת גבינת שמנת בעדינות אבל ביסודיות. כף מילוי לתוך הקרום, החלקה למעלה, ומפזרים באופן שווה עם תערובת פירור שמורה. שים מחבת springform במחבת אפייה רדודה לאפות עוגה על המדף הנמוך ביותר של תנור 1 שעה. כבה את התנור ופתח את דלת התנור 5 עד 6 אינץ'. קריר בתנור 1 שעה. צמרמורת, מכוסה, לפחות 3 שעות.
הסר בצד של פאן ולתת עוגת גבינה לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה.