קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת הדובדבנים החמוצה של בובי

עוגת הדובדבנים החמוצה של בובי
פאי הדובדבנים החמוץ של בובי הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך סיבובים של בצק עוגה, טפיוקה, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-40 דקות. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו שמנת חמוצה עוגת קפה דובדבן - אתה יכול לעשות את זה coffeecake דובדבן במטבח שלך, והכי טוב מכל זה קל.

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הדובדבנים, הסוכר, הטפיוקה, החמאה, מיץ לימון, תמצית שקדים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
טפיוקה.טפיוקה.
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
להעביר 2 סיבובים של בצק עוגה לשני 9 אינץ ' פחיות עוגה. מחלקים את תערובת הדובדבן בין הקרום. מכסים את העוגות עם 2 סיבובים הנותרים של בצק (בתבנית סריג, אם תרצה).
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
3
מפזרים את קרום העוגה עם מים, ולאחר מכן עם קצת סוכר. צנן את העוגות במקרר לפחות 30 דקות לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מחממים התנור ל 475 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מניחים את העוגות על דפי אפייה ומעבירים לתנור.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
אופים על 5 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F ולהמשיך לאפות עד בועות המילוי והקרום הוא חום זהוב, כ 45 דקות. לקרר את העוגות על מתלה תיל לפחות 2 שעות לפני חיתוך. לאחסן בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות