קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

עוגת הדלעת של אמא

עוגת הדלעת של אמא
פשטידת הדלעת של אמא היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. אם יש לכם מחית דלעת, ג'ינג'ר הקרקע, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 196 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C.)
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה, לשלב ביצים, חלמון ביצה, סוכר לבן וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים מלח, קינמון, אגוז מוסקט, זנגביל וציפורן. מערבבים בהדרגה חלב ושמנת. מערבבים בדלעת.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
דלעתדלעת
ציפורןציפורן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מוסקטמוסקט
קרםקרם
חלבחלב
מלחמלח
4
יוצקים מילוי לתוך קליפת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
5
אופים במשך עשר דקות בתנור שחומם מראש. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ואופים במשך 40 עד 45 דקות נוספות, או עד מילוי מוגדר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור