עוגת הדלעת של אמא
פשטידת הדלעת של אמא היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. אם יש לכם מחית דלעת, ג'ינג'ר הקרקע, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 196 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C.)
בקערה גדולה, לשלב ביצים, חלמון ביצה, סוכר לבן וסוכר חום.
מוסיפים מלח, קינמון, אגוז מוסקט, זנגביל וציפורן. מערבבים בהדרגה חלב ושמנת. מערבבים בדלעת.
יוצקים מילוי לתוך קליפת עוגה.
אופים במשך עשר דקות בתנור שחומם מראש. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ואופים במשך 40 עד 45 דקות נוספות, או עד מילוי מוגדר.