קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת היער השחור

עוגת היער השחור
עוגת היער השחור יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 1053 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 81 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת יער שחור ללא ביצים, איך להכין עוגת יער שחור, עוגת היער השחור, ו עוגת היער השחור II (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לגזור 2 (8 אינץ') סיבובים של נייר קלף. מעטה 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עם חמאה, מניחים את סיבובים קלף במחבתות, ומעילים את הקלף עם חמאה יותר. מכסים את המחבתות והקלף בקמח ומקישים כל עודף; מניחים בצד.מביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר מהחום, להוסיף את השוקולד וקקאו, ולהקציף עד חלקה; להפריש להתקרר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
לטאטא יחד את הקמח הנמדד, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית עד בשילוב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מניחים את החמאה הנמדדת והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה על מהירות בינונית עד רכות ואור בצבע, על 5 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם מרית גומי.החזר את המערבל למהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
הוסף את הביצים 1 בכל פעם, ומאפשר לכל אחד לשלב באופן מלא לפני הוספת הבא.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
7
מוסיפים את השמנת החמוצה והוניל ומכים עד רק בשילוב (התערובת תיראה מעט מקושקשת). עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
להוסיף שליש מתערובת הקמח השמורה ולהפוך את המיקסר למהירות נמוכה, ערבוב עד הקמח הוא פשוט משולב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מוסיפים חצי מתערובת השוקולד המקורר ומערבבים עד רק incorporated. המשך עם תערובת הקמח הנותרים ותערובת שוקולד, לסירוגין בין כל וכלה בקמח, עד שכל המרכיבים משולבים והתערובת חלקה. עצור את המיקסר, להסיר את הקערה, ומערבבים בכל רצועות הקמח שנותרו ביד, וודא לגרד את החלק התחתון של הקערה.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות ולהפיץ אותו לשכבות אפילו.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
אופים זה לצד זה על המדף במשך 15 דקות. לסובב את המחבתות משמאל לימין ולהמשיך לאפות עד הקצוות עוגה מעט למשוך מן המחבתות בודק עוגה או קיסם מוכנס למרכז יוצא יבש עם רק כמה פירורים, על 14 עד 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מניחים מסננת משובחת על סיר קטן ושופכים את הדובדבנים והסירופ שלהם דרך המסננת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
חותכים את הדובדבנים לשניים ומניחים אותם בקערה בינונית.מביאים את הסירופ לרתיחה על חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מופחת 1/3 כוס, על 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
הסר מהחום ומערבבים את הקירש ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
קירשהקירשה
1
מניחים את הסוכר ואת קורנפלור בסיר בינוני. תוך ערבוב כל הזמן, יוצקים 1 1/2 כוסות של השמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מניחים את המחבת על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, להביא לרתיחה (התערובת תהיה גבשושי, אבל זה יהיה להחליק).
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר מן החום, מערבבים את הוניל, ולתת מגניב לחלוטין, על 1 שעה.כאשר תערובת קורנפלור-שמנת התקררה, יוצקים 2 1/4 כוסות של קרם קר לתוך קערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
לטאטא על מהירות בינונית עד מסלולים מתחילים להראות בקרם, על 2 דקות. עם המיקסר עדיין על, לאט להוסיף מחצית תערובת קורנפלור-שמנת (כ 3/4 כוס) ולהמשיך לטאטא עד פסגות נוקשות טופס, על 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מעבירים לקערה גדולה וחוזרים עם 2 1/4 כוסות שמנת שנותרו חצי תערובת קורנפלור-שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מניחים בקערה ומערבבים לשלב. להכניס למקרר עד מוכן להרכיב את cake.To להרכיב:כאשר העוגות קרירות, להשתמש סכין משונן לקצץ שכבה דקה מהחלק העליון של כל לחשוף את הפנים; להשליך את שאריות ולהגדיר את העוגות בצד. באמצעות שיפוד, לתקוע חורים בכל רחבי החלק העליון של העוגות, הולך בערך באמצע השכבות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מניחים 1 עוגה לחתוך בצד על דוכן עוגה או צלחת הגשה. השתמש במברשת מאפה כדי לצחצח חצי סירופ דובדבן שמור (כ 1/4 כוס) על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
8
מורחים 2 כוסות של קצפת באופן שווה על גבי זה, משאיר גבול 3/4 אינץ'. באמצעות כפית מחוררת, לפזר באופן שווה את כל הדובדבנים השמורים על הקצפת, משאיר כל סירופ בקערה. השארת גבול 3/4 אינץ', מנה 2 כוסות של קצפת על הדובדבנים ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו כדי לצרף את הדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
מניחים את העוגה השנייה לחתוך בצד למעלה על גבי הקצפת ולחץ למטה בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
10
מברישים את העוגה העליונה עם החצי הנותר של הסירופ.כפור את החלק החיצוני של העוגה עם שאר הקצפת. (אם תרצה, אתה יכול להזמין עד 2 כוסות של קצפת עבור קישוטים צנרת על החלק העליון או הבסיס של העוגה.) קו משטח עבודה עם גיליון של נייר שעווה או קלף. מחזיק את חתיכת השוקולד המוצקה עם מגבת נייר ביד אחת, משתמש בקולף ירקות כדי לגלח את השוקולד על הנייר. באמצעות הידיים, לחץ על שבבי שוקולד לתוך הצדדים של העוגה בשכבה אפילו. מניחים באופן שווה את הדובדבנים סביב הגבול העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
לימון גומילימון גומי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
11
מגישים מיד או להכניס למקרר עד 1 יום. אם מקורר, לתת את העוגה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני ההגשה.

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דובדבנים מתוקים כהים בסירופ כבדדובדבנים מתוקים כהים בסירופ כבד2(חוֹרֶף)קירש או ליקר בטעם דובדבןקירש או ליקר בטעם דובדבן2(חוֹרֶף)עמילן תירסעמילן תירס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו הולנדית תהליךאבקת קקאו הולנדית תהליך3largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, ועוד לציפוי המחבתות והקלףקמח לכל מטרה, ועוד לציפוי המחבתות והקלף4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1בצל צהוב בינוני, קצוץקרם כבד קרקרם כבד קר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי1(יכול להיות או להרחיק)מלח משובחמלח משובח113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)semisweet שוקולדsemisweet שוקולד1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת חמוצה, בטמפרטורת החדרשמנת חמוצה, בטמפרטורת החדר12דובדבנים טריים עם גבעולים, דובדבנים maraschino עם גבעולים, או דובדבנים מתוקים עם גבעוליםדובדבנים טריים עם גבעולים, דובדבנים maraschino עם גבעולים, או דובדבנים מתוקים עם גבעולים12(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח( 1 1/2 מקלות), בטמפרטורת החדר, ועוד לציפוי המחבתות והקלףחמאה ללא מלח( 1 1/2 מקלות), בטמפרטורת החדר, ועוד לציפוי המחבתות והקלף113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד לא ממותק, קצוץ דקשוקולד לא ממותק, קצוץ דק2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב

יין מומלץ: Dornfelder, ריזלינג

גרמנית בתפריט? נסה זיווג עם Dornfelder וריזלינג. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. אתה יכול לנסות היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום. מבקרים די אוהבים את זה עם 3.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
ההשתקפות של קרני השמש מנהר הריין עוזרת להבשיל את הענבים האדומים הלבביים האלה, ובכך לייצר יין בעל גוף מלא עם טעמים של פירות אדומים כהים עם מתיקות מאוזנת היטב.ליהנות מעט מקורר בכוחות עצמו או עם גבינות, פסטה סלטים ודגים.