עוגת המריונברי של מאפיית אנג'ו
פאי המריונברי של מאפיית אנג'ו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלכם. מתכון זה מכין 8 מנות עם 610 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם עמילן תירס, מריונברי, הקרום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 45 דקות. עם כפית ציון 35%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: פאי אנג'ו אדום, עוגת אגס אנג'ו, ו לחם אגס ד ' אנג'ו מתובל.
הוראות
שלב חומרים יבשים במיקסר מעמד.
מוסיפים חמאה ומקציפים עם חיבור ההנעה במהירות נמוכה, מגרדים קערה לפי הצורך, עד שהחתיכות בגודל צימוקים. כשהמיקסר עדיין במהירות נמוכה, מזלפים פנימה 1 כף. מי קרח; מקציפים עד שהמאפה מתאחד, 1 1/2 עד 3 דקות. יוצרים 1 1/4 כוסות לדיסק והשאר לדיסק קטן יותר.
מחממים תנור ל 375 עם מתלה על השלב התחתון. על לוח מקומח קלות, גלגל דיסק גדול יותר ל -12 אינץ'. מעגל. שחררו בעזרת מרית מתכת ארוכה, גלגלו בעדינות סביב מערוך ואז התגלגלו ל -9 אינץ'. תבנית פאי (אם הבצק נסדק, לחץ שוב יחד). מקפלים קצה מתחת, אז זה סומק עם שפת פאן, ואז מלחץ. צינה 15 דקות.
מרדדים את הבצק שנותר ל -11 אינץ'. מעגל. עם חותך עוגיות, לחתוך כמו צורות רבות, כגון ריבועים, לפי הצורך כדי לכסות את רוב העוגה. הגדר חתכים על גיליון אפייה; צמרמורת 15 דקות.
יוצרים מילוי: מערבבים יחד עמילן תירס וסוכר מגורען בקערה גדולה.
מוסיפים פירות יער עם מיצים וזורקים למעיל. מסדרים באופן שווה בקליפת עוגה. מברישים קלות גזרות מאפה במים ומפזרים סוכר גס. מסדרים גזרות מעל המילוי.
אופים פאי עד שמילוי בועות ומאפה זהוב במרכז, 55 עד 60 דקות (עד 1 1/2 שעות אם פירות יער הוקפאו); אם הקצה מתחיל להחשיך, מכסים בנייר כסף, ואם העוגה מתחילה לבעבע, הניחו מתחתיה מחבת מסגרת.
בואו להתקרר על מתלה לטמפרטורת החדר, לפחות 3 שעות.
* מצא סוכר נוצץ עם ציוד האפייה.