עוגת הפאונד של אמא גאן
. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו עוגת Bundt פאונד של אמא Mac, עוגת הקרם גבינה של אמא ... ומסגיר, ו מהפך אמא עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור מחורץ 9 אינץ ' (כגון Bundt®).
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה; לנפות את תערובת הקמח פעמיים לתוך קערה נפרדת. חמאת שמנת, קיצור וסוכר בקערה גדולה אחרת עד חלקה; מערבבים ביצים וחלב לתערובת מוקצפת עד לשילוב יסודי.
בהדרגה לערבב קמח לתוך מרכיבים לחים כדי להפוך את הבלילה חלקה; מערבבים לימון ותמציות וניל לתוך הבלילה. המשך לערבב עד לא גרגרי סוכר גלויים.
יוצקים הבלילה למחבת צינור מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד למעלה הוא קפיצי ועוגה מוגדר במרכז, כ 90 דקות.
תן לעוגה להתקרר במחבת עד שהצדדים נפרדים מחבת; להפוך על מדף לסיים קירור.