עוגת הקוקוס של ג'יימי היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. 19 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לכם קמח עצמי עולה, מלח, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו עוגת הקוקוס של ג'יימי, עוגת הקוקוס של פאולה דין, ו עוגת חג המולד של ג'יימי אוליבר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח 3 (9 אינץ') מחבתות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
באמצעות מיקסר חשמלי, חמאת שמנת עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
מוסיפים סוכר וממשיכים קרם היטב במשך 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים וניל וממשיכים להכות עד רק מעורבב. מחלקים הבלילה שווה בין מחבתות מוכנות. הבלילה ברמה בכל מחבת על ידי החזקת מחבת 3 או 4 אינץ ' מעל הדלפק, ואז להפיל אותו שטוח על הדלפק. לעשות את זה כמה פעמים כדי לשחרר בועות אוויר ולהבטיח לך עוגה ברמה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים במשך 25 עד 30 דקות או עד הסוף. מגניב מחבתות 5 עד 10 דקות. הפוך עוגות על מדפים קירור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מערבבים יחד סוכר, שמנת חמוצה, חלב וקוקוס בקערה עד מעורבב היטב.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
הוסף שכבת העוגה הראשונה על מעמד. באמצעות הקצה הלא נכון של כף עץ, נקב חורים כ 1 אינץ ' זה מזה עד העוגה כולה כבר דקר.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
10
מורחים שליש תערובת מילוי על שכבת העוגה. למעלה עם שכבה שנייה, חזור על התהליך. למעלה עם השכבה האחרונה ולחזור על התהליך שוב.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
11
מניחים סוכר, שמנת של סירופ טרטר או תירס, מלח, מים, וחלבוני ביצה בחלק העליון של דוד כפול. הכה עם מערבל חשמלי כף יד במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
12
מניחים מחבת על פני מים רותחים, להיות בטוח כי מים רותחים לא לגעת בתחתית המחבת העליונה. לנצח כל הזמן על מהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי במשך 7 דקות. מקציפים בוניל. כפור את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה.