עוגת השוקולד הטובה ביותר שאכלת.
גשו לסופר וקנו סוכר, ביצים, חלב-חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: וידוי # 64: אני מקופח עוגה ... עוגת שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת וזיגוג שוקולד Satiny, עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת מזון השטן עם ציפוי שוקולד חמאה עשיר, ו קל ילדים עוגת יום הולדת: עוגת שוקולד עם ציפוי קרם חמאה שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). שמן וקמח אחד 9 x 13 מחבת אינץ'.
לנפות 2 כוסות סוכר לבן 2 כוסות קמח יחד; להפריש.
במחבת רוטב; לשלב 1/2 כוס חמאה או מרגרינה, שמן, מים, ו 1/4 כוס קקאו. מביאים תערובת לרתיחה, מסירים מחום ומוסיפים למרכיבים יבשים.
ממיסים סודה לשתייה בחמאה; מוסיפים ביצים, מלח, קינמון ו-1 כפית וניל לקקאו, תערובת קמח ומערבבים היטב.
יוצקים הבלילה למחבת 9 x 13 אינץ'.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 20 דקות.
כדי להכין ציפוי: חמש דקות לפני העוגה נעשית לשלב 1/2 כוס חמאה, 1/4 כוס קקאו 1/4 כוס חלב בסיר ולהביא לרתיחה.
הסר מהחום ומערבבים בסוכר של ממתקים, 1 כפית וניל, ופקאנים קצוצים.
יוצקים ציפוי על עוגה חמה. העוגה נשארת לחה ועשויה להיות קפואה.