עוגת השטן של סבתא אידי
עוגת המזון של נאנן אידי היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 643 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך שוקולד, ביצים, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו עוגת מזון השטן, עוגת מזון השטן, ו עין אדומה עוגת השטן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה 2 (8-by 2-אינץ') מחבתות עוגה עגולות ואבק עם קמח, לדפוק את עודף.
מערבבים יחד חלב וחומץ ומניחים בצד ל" חמוץ " (תערובת יהיה קרדל). ממיסים שוקולד וחמאה עם מים בקערת מתכת גדולה מעל סיר של מים רותחים, לטאטא עד חלקה. מגניב במקצת. מנפים יחד קמח, סודה לשתייה ומלח. מקציפים סוכר לתערובת שוקולד עם מיקסר חשמלי.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת, ואז מכים בוניל.
מוסיפים תערובת קמח ומכים במהירות נמוכה רק עד בשילוב.
מוסיפים חלב חמוץ ומכים במהירות גבוהה 2 דקות.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות עוגה.
אופים באמצע התנור עד צמרות של שכבות באביב בחזרה כאשר נגע בקלילות וקצוות רק התחילו למשוך מן הצדדים של מחבתות, על 35 דקות. שכבות מגניב מחבתות על מדפים 5 דקות. הפעל סכין דק סביב קצוות של מחבתות, ולאחר מכן להפוך שכבות על מדפים כדי להתקרר לחלוטין.
מביאים סוכר ושמנת לרתיחה בסיר כבד, ערבוב כל הזמן, ומבשלים 10 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף שוקולד, חמאה, וניל, ערבוב עד חלקה.
מעבירים לקערה וקריר לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם. ציפוי צמרמורת, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה ו להפיץ.
מברשת כל פירורים רופפים מן השכבות ולשים 1 שכבה הפוכה על צלחת הגשה.
מניחים שכבה אחרת על גבי, בצד ימין למעלה. כפור העליון וצדדים של עוגה עם הנותרים ציפוי.
ציפוי מיושן יהיה מרקם מגורען מעט, כמו סוגים מסוימים של פאדג'.