עוגת התפוחים של Teddie
עוגת התפוחים של טדי היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 601 קלוריות. לך לחנות ותביא צימוקים, אגוזים, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו תפוח דלעת שמנת חמוצה עוגת קפה עם זיגוג סיידר תפוחים, עוגת תפוחים עם קרמל-שילוב קלאסי של תפוח וקרמל, ו עוגת רום תפוחים מתובלת עם זיגוג קרמל סיידר תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות. חמאה וקמח מחבת צינור 9 אינץ'. מנפים יחד את הקמח, מלח, קינמון וסודה לשתייה.
מקציפים את השמן והסוכר יחד במערבל עם משוט (או בקערה עם מערבל יד) במשך 5 דקות.
מוסיפים את הביצים ומכים עד שהתערובת מוקרמת. מערבבים את החומרים יבשים.
מוסיף את וניל, תפוחים, אגוזי מלך, וצימוקים ומערבבים עד בשילוב.
להפוך את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים במשך 1 שעה ו 15 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת לפני היציאה.
מגישים עם גלידת וניל,אם תרצה.
אם ערבוב הבלילה במיקסר, להשתמש מצורף משוט ולהפוך את המהירות לנמוך ברגע שאתה מוסיף את תערובת הקמח, או את המרקם של העוגה יהיה קשה. אפילו יותר טוב, לערבב את השאר ביד.
המתכון קרא אדום טעים או תפוחים מקינטוש, אבל אני ממליץ על מגוון כי הוא בהיר טעם מוצק יותר במרקם, כגון Honeycrisp, Macoun, או סבתא סמית.
פרוסות התפוח ניתן חצוי אם אתה רוצה מרקם אחיד יותר.
עוגה זו יכולה להיאכל בכל שעה ביום, כולל ארוחת בוקר. אם אתה מגיש אותו לקינוח, המתכון הציע כף גלידה וניל בצד. אני מעדיף להקציף 1/2 כוס שמנת כבדה לפסגות רכות, ואז לקפל בcrème fraîche לפי הטעם.
"לאחרונה אפיתי את העוגה הזאת לחג ההודיה 200
נשארה חתיכה קטנה וכמה ימים לאחר מכן (היא שומרת יפה), עטפתי אותה בנייר אלומיניום ולקחתי אותה לניו יורק עבור בני וכלתי. הוא לקח את זה ממני והתחיל להסתכל סביב המטבח שלו. כשתחקרתי אותו, הוא אמר שהוא צריך להסתיר את זה מאשתו."
רושל רוג ' רס-ליפין, הנטינגטון, ניו יורק, מכתב
30 בספטמבר 1973:" רק קינוחים", מאת ז ' אן יואיט. מתכון מאת TEDDIE.—1973
Reprinted from THE ESSENTIAL NEW YORK TIMES COOKBOOK by Amanda Hesser. Compilation copyright (c) 2010 by The New York Times Company and Amanda Hesser. Recipes and reprinted text copyright (c) 2010 by The New York Times Company. משמש באישור של המוציא לאור, W. W. Norton & Company, Inc.