עוגת זנגביל
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. נסו שמנת חמוצה זנגביל כפולה ועוגת Bundt עם תותים חדורים זנגביל, עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי, ו שלוש עוגת זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 9 אינץ ' מחבת עוגה עגולה עם ספריי בישול; שורה תחתונה של מחבת עם נייר שעווה. נייר שעווה מעיל עם ספריי בישול; להפריש.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, זנגביל, קינמון, סודה לשתייה, ומלח בקערה, ערבוב עם מקצף.
מניחים סוכר חום וחמאה בקערה גדולה, ומכה עם מיקסר במהירות בינונית גבוהה עד מעורבב היטב (כ 3 דקות).
הוסף את הביצה, והכה היטב. לנצח את רסק התפוחים ואת המולסה (הבלילה עשויה להיראות מעט מקופלת). להפחית את מהירות ערבוב נמוך.
הוסף שליש מתערובת הקמח, והכה רק עד מעורבב. חזור על הנוהל עם תערובת הקמח שנותרה.
הוסף חסון גינס, והכה רק עד בשילוב.
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה חוט במשך 10 דקות; להסיר מחבת. מגניב לגמרי.
מורחים עוגה עם ציפוי מוקצף.