זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת תפוחים ג'ינג'ר, עוגת ג'ינג'ר ר רסק תפוחים עם זיגוג מייפל, ו רסק תפוחים ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מקציפים 1/2 כוס חמאה, תערובת עוגה, ביצים ורסק תפוחים בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב. מערבבים ב 1/2 כוס ג ' ינג ' ר קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעם
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים לתוך צלחת אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
אופים 45 עד 50 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מקציפים גבינת שמנת וחמאה נותרת בקערה גדולה נפרדת עם מיקסר עד מעורבב.