קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגת זנגביל תפוחים הפוכה

עוגת זנגביל תפוחים הפוכה
זה מושלם עבור חג המולד. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת זנגביל תפוחים הפוכה, עוגת זנגביל תפוחים הפוכה, ו עוגת תפוח זנגביל הפוכה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°; משמנים מחבת עוגה עגולה 8 אינץ'. במחבת מעל חום בינוני, להמיס 2 כפות. חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מוסיפים פלחי תפוחים; מפזרים סוכר חום. לטגן 5 דקות, עד שהתרכך.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3
יוצקים נוזלים לתוך מחבת עוגה ולסדר פלחי תפוח בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
4
מנפים קמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון, זנגביל וציפורן. מקציפים 6 כפות. חמאה ללא מלח וסוכר עד רכות. מוכה בביצה ומולסה. לנצח 1/3 של תערובת קמח ומים חמים עד חלקה; לחזור פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נייר אורזנייר אורז
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
יוצקים הבלילה למחבת; להפיץ באופן שווה על תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים במשך כ 45 דקות, עד קיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
בואו להתקרר על מדף במשך כ -10 דקות. הפעל סכין סביב קצה פאן כדי לשחרר, ואז להפוך את העוגה על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.