קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגת זנגביל תפוחים הפוכה

עוגת זנגביל תפוחים הפוכה
זה מושלם עבור חג המולד. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת זנגביל תפוחים הפוכה, עוגת זנגביל תפוחים הפוכה, ו עוגת תפוח זנגביל הפוכה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°; משמנים מחבת עוגה עגולה 8 אינץ'. במחבת מעל חום בינוני, להמיס 2 כפות. חמאה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
מוסיפים פלחי תפוחים; מפזרים סוכר חום. לטגן 5 דקות, עד שהתרכך.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
לשימור,לשימור,
3
יוצקים נוזלים לתוך מחבת עוגה ולסדר פלחי תפוח בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
4
מנפים קמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון, זנגביל וציפורן. מקציפים 6 כפות. חמאה ללא מלח וסוכר עד רכות. מוכה בביצה ומולסה. לנצח 1/3 של תערובת קמח ומים חמים עד חלקה; לחזור פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
5
יוצקים הבלילה למחבת; להפיץ באופן שווה על תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים במשך כ 45 דקות, עד קיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
7
בואו להתקרר על מדף במשך כ -10 דקות. הפעל סכין סביב קצה פאן כדי לשחרר, ואז להפוך את העוגה על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.