עוגת זנגביל תפוחים הפוכה
זה מושלם עבור חג המולד. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת זנגביל תפוחים הפוכה, עוגת זנגביל תפוחים הפוכה, ו עוגת תפוח זנגביל הפוכה.
הוראות
מחממים תנור ל 177°; משמנים מחבת עוגה עגולה 8 אינץ'. במחבת מעל חום בינוני, להמיס 2 כפות. חמאה.
מוסיפים פלחי תפוחים; מפזרים סוכר חום. לטגן 5 דקות, עד שהתרכך.
יוצקים נוזלים לתוך מחבת עוגה ולסדר פלחי תפוח בשכבה אחת.
מנפים קמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון, זנגביל וציפורן. מקציפים 6 כפות. חמאה ללא מלח וסוכר עד רכות. מוכה בביצה ומולסה. לנצח 1/3 של תערובת קמח ומים חמים עד חלקה; לחזור פעמיים.
יוצקים הבלילה למחבת; להפיץ באופן שווה על תפוחים.
אופים במשך כ 45 דקות, עד קיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי.
בואו להתקרר על מדף במשך כ -10 דקות. הפעל סכין סביב קצה פאן כדי לשחרר, ואז להפוך את העוגה על צלחת הגשה.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.