עוגת חג ההודיה עשויה תרנגול הודו אמיתי! ושאריות
והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 463 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קטשופ, שעועית מוקפצת, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו חג ההודיה טורקיה שאריות אושר: הודו Mac-And-Cheeslets, שאריות של חג ההודיה פשטידת רועים, ו פניני הודו טעון (לשאריות חג ההודיה) (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את התנור ל 177° ולסדר מתלה אני באמצע. מעילים 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עם חמאה; להפריש.
מניחים הודו, שיבולת שועל, גבינה, קטשופ, בצל, פטרוזיליה, רוטב סויה, טימין, פלפל שחור, ושום בקערה גדולה ומערבבים, באמצעות ידיים נקיות, עד בשילוב, טיפול מעט ככל האפשר. העונה לפי הטעם עם מלח (כדי לבדוק מליחות, מיקרוגל או מטגנים 1 כפית בגודל של תערובת עד מבושל דרך. לטעום ולהתאים מלח לפי הצורך).
מחלקים את התערובת באופן שווה בין מחבתות, מתפשטים לקצוות ומחליקים את החלק העליון.
אופים עד מבושל דרך ועוגות מתחילים להתרחק קצוות של מחבתות, על 25 דקות.
הסר מהתנור, אבל לא לכבות את החום.
תן לעוגות להתקרר במשך כ -10 דקות. באמצעות מגבת נייר, למחוק כל שומן עודף מפני השטח של שכבות עוגה.
Unmold אחת עוגות, ומניחים אותו בצד התחתון על צלחת הגשה ovenproof. עם סכין ארוכה או מרית אופסט, באופן שווה להפיץ 1 כוס פירה מעל העוגה, משאיר גבול 1/2 אינץ ' (לשמור על שאריות תפוחי אדמה חם).
הוסף שכבות מתחלפות של מה סתימות אתה רוצה לשים בתוך העוגה שלך. (הוספתי שכבה של מלית, רוטב חמוציות, שעועית ירוקה מוקפצת עם בצל).
להוסיף 1/2 כוס מחית תפוחי אדמה לחלק העליון של תוספות אלה (מחית תפוחי אדמה לעזור מקל שכבה העליון).
מניחים בעדינות את עוגת ההודו השנייה על גבי העוגה הערימה. השתמש שיפודי עץ תקוע דרך שתי השכבות כדי לשמור על העוגה יציבה במידת הצורך.
העברת מחבת עוגה או צלחת הגשה עם העוגה שהורכבה חלקית כדי אפיית גיליון ואופים עד מחומם דרך, על 30 עד 40 דקות (מדחום מיידי לקרוא צריך לרשום 74°).
הסר מהתנור (לא לכבות את החום).
בואו להתקרר במשך כ 10 דקות, ולאחר מכן באמצעות מרית אופסט ארוכה או סכין, להשתמש הנותרים פירה כדי "כפור" העליון הצדדים של העוגה. אם תרצה, לעשות גבול דקורטיבי בתחתית על ידי יצירת תפוחי אדמה בידיים נקיות.
עם סכין ארוכה נקייה או מרית אופסט, באופן שווה להפיץ בטטה על גבי העוגה. לחץ בעדינות מרשמלו מיני על גבי שכבת בטטה.
להחזיר את העוגה לתנור עד מרשמלו הם זהב קל על גבי, על 5 דקות.
באמצעות שתי מריות שטוחות, להעביר עוגה לצלחת הגשה.
מגישים מיד, עם רוטב, אם תרצה.