עוגת חג הפסחא
עוגת חג הפסחא יכולה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 563 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב, קוקוס, ביצי שוקולד חלב מצופות ממתקים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. נסו עוגת ביצי פסחא, עוגת חג הפסחא, ו עוגת טלה פסחא (מתכונים דומים).
הוראות
חמאת שמנת או מרגרינה וקיצור.
להוסיף 1 סוכר כוס בהדרגה, להכות עד תערובת דומה קצפת.
לנפות קמח ואבקת אפייה יחד 3 פעמים; להוסיף תערובת מוקרם לסירוגין עם חלב. מערבבים 1 כפית תמצית וניל ותמצית שקדים. מקפלים בחריפות מוכות חלבונים בזהירות.
יוצקים הבלילה לתוך שני משומן 8 אינץ מחבתות עגולות.
אופים במשך 20 עד 30 דקות ב 375 מעלות F (190 מעלות C). שכבות מגניבות על מדפים.
מניחים 1 כוס סוכר, מים, 1/2 כפית וניל, קרם טרטר, 2 חלבוני ביצה, וצביעת מזון אדום בראש דוד כפול. לבשל, להכות כל הזמן, עד ציפוי עבה ושמנת.
עוגת פרוסט עם זיגוג. הפוך קן של קוקוס ירוק על גבי עוגה, ולמלא קן עם ביצי ממתקים.
מפזרים גבול של קוקוס סביב בסיס העוגה. עושה 15-20 מנות.
כדי להפוך את הקוקוס הכהה ירוק,
מניחים קוקוס בשקית ניילון גדולה, לשים כמה טיפות של צבע מזון ירוק בשקית ולנער עד עקביות הרצוי מושגת.