עוגת חגב
עוגת חגב יכולה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 745 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סודה לשתיה, תמצית מנטה, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: עוגת חגב, עוגת חגב פאדג, ו עוגת חגב של ג'ודי.
הוראות
הפוך את המילוי: להביא את החלב לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני.
לטאטא את הסוכר מגורען, קורנפלור, תמצית מנטה, ביצה חלמון ביצה בקערה בינונית עמיד עד חלקה. בהדרגה לטאטא חצי חלב חם לתוך תערובת הסוכר, ואז לחזור למחבת עם החלב שנותר. להפחית את החום בינוני נמוך לבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת רותחים ומתעבה, 2 עד 3 דקות.
העברה לקערה (זן דרך מסננת בסדר רשת אם זה נראה גבשושי), ולאחר מכן מערבבים את השוקולד הלבן וצבע מאכל ירוק עד שהשוקולד נמס. לחץ על ניילון נצמד ישירות על פני השטח ומקרר עד קר, לפחות 1 שעה. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
הפוך את ציפוי: הכה את השמנת הכבדה, סוכר ממתקים ותמצית מנטה בקערה עם מיקסר על מהירות בינונית עד פסגות בינוניות טופס, 1 עד 2 דקות.
להרכיב את העוגה: לשים 1 שכבת עוגה על מגש; להפיץ את המילוי על גבי, לעצור 1/2 אינץ מהקצה. למעלה עם שכבת העוגה השנייה ולחץ למטה בעדינות. למעלה עם הקצפת וצ ' יפס שוקולד.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מעיל שני מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ ' עם תרסיס בישול בשורה התחתונה עם נייר קלף.
לטאטא את אבקת הקקאו ו 1 1/2 כוסות מים רותחים בקערה בינונית עד חלקה; להפריש.
לטאטא את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה עד בשילוב.
מוסיפים את הביצים, שמן צמחי, שמנת חמוצה ווניל ומכים עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה, על 1 דקה. להפחית את מהירות המיקסר נמוך; לנצח בתערובת הקקאו בזרם יציב עד רק בשילוב, ולאחר מכן לסיים ערבוב עם מרית גומי. (הבלילה תהיה דקה.)
מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות להקיש על המחבתות נגד הדלפק כדי לעזור הבלילה להתיישב.
אופים עד שקיסם מוכנס לאמצע יוצא נקי, 30 עד 40 דקות.
להעביר מדפים ולתת מגניב 10 דקות, ואז להפעיל סכין סביב קצה המחבתות ולהפוך את העוגות על המדפים כדי להתקרר לחלוטין.
הסר את הקלף. לקצץ את צמרות העוגות עם סכין משונן ארוך כדי להפוך אותם ברמה,אם תרצה.