עוגת חגיגת לימון-פטל
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 1114 קלוריות. אם יש לכם ליקר שמנת אירי, שמנת, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו עוגת חגיגת ראש לימון, עוגת חגיגת הפרידה שלי לאמא; לימון, פולנטן ושקדים, ו קינוח יוגורט פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות). תרסיס 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול. בקערה גדולה, לנצח את כל מרכיבי העוגה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 5 דקות, גירוד קערה מדי פעם, עד מעורבב היטב.
יוצקים את הבלילה למחבתות.
אופים 35 עד 45 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר עוגות מן המחבתות כדי מתלים קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בינתיים, לנקז פטל מופשר, הזמנת מיץ בכוס מדידה 2 כוס. הניחו פטל בצד.
הוסף מספיק מים למיץ כדי למדוד 1 1/4 כוסות. בסיר 2 ליטר, לערבב סוכר מגורען קורנפלור. מערבבים בהדרגה בתערובת מיץ עם מקציף.
חום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מבעבע.
הסר מהחום; להעביר לקערה בינונית. מערבבים במיץ לימון. מקפלים בעדינות פטל שמור. כיסוי; לקרר עד צונן.
בקערה גדולה, להכות חמאה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד אור ורך. במהירות נמוכה, פעימה באבקת סוכר, 1 כוס בכל פעם, עד מעורבב.
להוסיף ריבת פטל ווניל; לנצח עד זיגוג הוא חלק ומפיץ.
מקום 1 שכבת עוגה על צלחת הגשה; להפיץ עם הכמות הרצויה של מילוי פטל. למעלה עם שכבה שנייה. צד כפור העליון של עוגה עם שכבה דקה של ציפוי לאטום בפירורים. להכניס למקרר 30 דקות. עוגת פרוסט עם נשאר ציפוי.
מקשטים עם פטל טרי ונענע. לאחסן במקרר.