תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת חטיף שוקולד ללא גלוטן עם ציפוי שמנת חמאה. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. אם יש לכם ghee, חלב שקדים, אפיית קקאווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו בננה שוקולד צ'יפס עוגה עם ציפוי חמאת בוטנים-גלוטן, חלב חינם, סויה חינם, עוגת סלק שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת מייפל {ללא גלוטן, ללא דגנים}, ו עוגת שוקולד בריאה עם ציפוי חמאת בוטנים (ללא סוכר, פחמימות נמוכות, חלבון גבוה, ללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
1
Heat oven to 177°. Spray bottom and sides of 8-inch square pan with cooking spray (without flour).
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
In small bowl, mix flours, cocoa, xanthan gum, baking powder and 1/2 teaspoon salt with whisk; set aside. In medium bowl, beat oil, almond butter, 1/2 cup brown sugar, the granulated sugar, eggs and water with electric mixer on medium speed until well blended. Gradually add flour mixture, beating until well blended.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
חמאת שקדים
מסטיק Xanthan
דיאט קרם סודה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
Pour batter into pan.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
Bake 30 to 35 minutes or until cake springs back when touched lightly in center. Cool completely in pan on cooling rack, about 1 hour.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
Meanwhile, in 2-quart saucepan, place 1/2 cup brown sugar, ghee, 3 tablespoons of the milk and 1/8 teaspoon salt.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
גי
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
Heat to boiling over medium heat about 3 to 4 minutes, stirring constantly.
7
Remove from heat; beat in powdered sugar until frosting is smooth and spreadable. If frosting is too thick, stir in additional almond milk, 1 teaspoon at a time. Frost cake.