קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

עוגת חטיף שיבולת שועל

עוגת חטיף שיבולת שועל
עוגת חטיף שיבולת שועל עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 394 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. אם יש לך קינמון טחון, קמח, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . וזה די גרוע. נסו עוגת חטיף תפוח, עוגת חטיף פאי תפוחים, ו עוגת חטיף תפוח קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, לשלב מים רותחים ושיבולת שועל; להפריש. בקערה גדולה, לשלב את הקמח, סודה לשתיה, קינמון ומלח. בקערת ערבוב, לשלב את הסוכרים ורסק תפוחים; לנצח היטב.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
רסק תפוחיםרסק תפוחים
קינמוןקינמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
שיבולת שועלשיבולת שועל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
מוסיף את תערובת הביצה, וניל שיבולת שועל; לערבב היטב. מערבבים לתוך מרכיבים יבשים רק עד בשילוב. מקפלים בתפוח.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
תפוחתפוח
ביצהביצה
3
יוצקים לתוך 8-ב. צלחת אפייה מרובעת מצופה ספריי בישול nonstick. לציפוי, לשלב את שיבולת השועל, קמח, סוכר חום וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
חותכים חמאה עד תערובת דומה פירורי גס; מפזרים מעל הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
5
אופים ב 350 מעלות F במשך 40-45 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור