עוגת חטיף שיבולת שועל
עוגת חטיף שיבולת שועל עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 394 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. אם יש לך קינמון טחון, קמח, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . וזה די גרוע. נסו עוגת חטיף תפוח, עוגת חטיף פאי תפוחים, ו עוגת חטיף תפוח קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לשלב מים רותחים ושיבולת שועל; להפריש. בקערה גדולה, לשלב את הקמח, סודה לשתיה, קינמון ומלח. בקערת ערבוב, לשלב את הסוכרים ורסק תפוחים; לנצח היטב.
מוסיף את תערובת הביצה, וניל שיבולת שועל; לערבב היטב. מערבבים לתוך מרכיבים יבשים רק עד בשילוב. מקפלים בתפוח.
יוצקים לתוך 8-ב. צלחת אפייה מרובעת מצופה ספריי בישול nonstick. לציפוי, לשלב את שיבולת השועל, קמח, סוכר חום וקינמון.
חותכים חמאה עד תערובת דומה פירורי גס; מפזרים מעל הבלילה.
אופים ב 350 מעלות F במשך 40-45 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל.