עוגת חלבית הוואי
עוגת הוואי חלבית עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה מ Allrecipes יש 53 אוהדים. אם יש לכם אננס, תוספת שמנת מוקצפת, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו עוגת דלעת חלבית, עוגת אננס חלבית, ו עוגת בננה קפואה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). תרסיס 9x13 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול, או חמאה המחבת היטב מעיל בפנים עם קמח כדי למנוע דבק.
הכה את תערובת העוגה, מים, ביצים, שמן צמחי, 1 חבילה של תערובת פודינג קרם קוקוס, ו 1 כף תמצית רום בקערה עם מיקסר חשמלי עד חלקה, על 2 דקות. מקפלים בעדינות את האננס המרוסק.
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגה עלתה, הפך חום זהוב, וקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, 30 עד 35 דקות. לקרר את העוגה לטמפרטורת החדר במחבת על מתלה חוט, כ -30 דקות.
בעוד העוגה אופה, מורחים 2 כפות של קוקוס פתיתי על גבי תבנית אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש עד קלוי קלוי, כ -10 דקות.
הסר את הקוקוס, לאפשר להתקרר, ולהניח בצד.
כדי להכין ציפוי, לטאטא 1 חבילת פודינג קוקוס לערבב עם חלב עד התערובת הופכת עבה ושמנת, על 2 דקות. בעדינות לקפל את ציפוי מוקצף, 1/4 כוס flaked קוקוס, תמצית קוקוס, ו 1 כפית תמצית רום. כפור את העוגה, ומפזר קוקוס קלוי על גבי. שמור בקירור.