עוגת חמאה דביקה II
עוגת חמאה דביקה ii דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 370 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, חמאה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. נסו דביק (עם פחות) עוגת חמאה, עוגת חמאה דביקה, ו עוגת חמאה דביקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל אחד 9x13 מחבת עוגה אינץ'.
ממיסים את החמאה או את המרגרינה. מערבבים חמאה מומסת או מרגרינה יחד עם ביצה 1 לתערובת העוגה. לחץ לתוך מחבת מוכן.
בקערה גדולה מערבבים גבינת שמנת, תמצית שקדים, סוכר קונדיטור, ואת שאר 2 ביצים לנצח במשך 3 דקות עם מיקסר חשמלי להגדיר על מהירות גבוהה בינונית.
מורחים על גבי תערובת עוגה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 עד 50 דקות ועד השחמה על גבי. אפשר לעוגה להתקרר לפני החיתוך.