קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת חמאה שוקולד

עוגת חמאה שוקולד
עוגת חמאה שוקולד עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 69 גרם של שומן, וסך הכל 1159 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תמצית vanillan, ביצים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו וידוי # 64: אני מקופח עוגה ... עוגת שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת וזיגוג שוקולד Satiny, עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת מזון השטן עם ציפוי שוקולד חמאה עשיר, ו קל ילדים עוגת יום הולדת: עוגת שוקולד עם ציפוי קרם חמאה שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים שוקולד לא ממותק וחמאה או מרגרינה בחלק העליון של דוד כפול או בקערה במיקרוגל. מערבבים עד חלקה. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד אפייה לא ממותקשוקולד אפייה לא ממותק
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
2
בקערה גדולה, להכות ביצים היטב. בהדרגה מוסיפים סוכר, ומכים עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
הוסף תערובת שוקולד מקורר לאט; לערבב היטב. מערבבים שנאפס 1/4 כוס, תמצית שקדים, וניל. מערבבים בקצרה יחד קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים בהדרגה תערובת קמח לתערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
אבקת אפייהאבקת אפייה
שוקולדשוקולד
שנאפס.שנאפס.
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
4
מערבבים רק לשלב. מערבבים בצ ' יפס עם מרית. מחלקים את הבלילה לשני משומן ומשוריין, 8 אינץ', מחבתות עוגה עגולות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
5
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 20 עד 25 דקות, או עד בדיקות העוגה נעשה. מגניב במשך 10 דקות בסירים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בינתיים, להביא את השמנת לרתיחה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
הסר מהחום, ומערבבים ב 12 אונקיות שוקולד צ ' יפס. כיסוי, ולתת לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
8
הסר את המכסה, ומערבבים amaretto.
מרכיבים שתצטרך
ליקר Amarettoליקר Amaretto
9
הסר שכבות ממחבתות.
10
מברשת עם שנאפס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
שנאפס.שנאפס.
11
מניחים שכבה אחת על צלחת הגשה.
12
יוצקים 1/3 של זיגוג על השכבה, ולאחר מכן למקם את השכבה השנייה על הראשון.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
13
יוצקים זיגוג נשאר על כל העוגה. לקשט עם שקדים חתוכים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים חתוכיםשקדים חתוכים
זיגוגזיגוג