עוגת חמאת בוטנים II
עוגת חמאת בוטנים II דורשת כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 926 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, ממתקים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו לחם חמאת בוטנים עם שכבות-נוטלה {עוגת לחם חמאת בוטנים}, שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עוגה פאונד עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד, ו שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עוגה פאונד W / חמאת בוטנים זיגוג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). שמן וקמח שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
שלב 1/2 כוס חמאת בוטנים ו 1/2 כוס חמאה או מרגרינה. שמנת עד אור ורך.
מוסיפים ביצים אחד בכל פעם, ערבוב גם אחרי כל אחד.
הוסף תערובת עוגה לסירוגין עם המים. מערבבים עד רק בשילוב.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 25 דקות או עד בדיקות עוגה נעשה. אפשר לעוגות להתקרר במחבת במשך 10 דקות ולאחר מכן להפוך על מדף קירור להתקרר לחלוטין. להרכיב פרוסט עם ציפוי חמאת בוטנים פעם מגניב.
שלב 1 חמאת בוטנים כוס, ו 1/2 כוס חמאה או מרגרינה שמנת יחד עד אור ורך.
מוסיף את הסוכר של קונדיטור.
מערבבים במספיק שמנת כדי להפוך את הזיגוג של עקביות מתפשטת. החל על עוגה מגניבה.