עוגת חמוציות ושוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל חמוציות ו עוגת שוקולד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 707 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם סוכר, תמצית vanillan, ladyfingers, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד חמוציות-לבן, עוגת קוקוס חמוציות, ו עוגת חמוציות-תפוז.
הוראות
מערבבים את כל החומרים בסיר כבד. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית חום ומבשלים עד cranberries פופ, 5 דקות.
בואו מגניב. (ניתן להכין יום אחד קדימה; מכסים ומקררים.)
הפוך פודינג: להביא 1 1/2 כוסות חלב, סוכר וקקאו כדי להתבשל מעל חום בינוני-נמוך.
הסר מהחום. בקערה, להקציף נשאר 1/2 כוס חלב עם קורנפלור, חלמונים ביצה, וניל ומלח.
לאט להוסיף חלב חם לתערובת ביצה, לטאטא כל הזמן. חזור לפן.
להקציף מעל חום בינוני גבוה עד רותחים פודינג. מנמיכים את החום ומקציפים עד הפודינג הופך סמיך מאוד, על 3 דקות.
הסר מהחום, להוסיף שבבי שוקולד ומערבבים עד מומס.
יוצקים לתוך קערה, לכסות את פני השטח עם לעטוף פלסטיק צמרמורת במשך 4 שעות או לילה.
שים בצד 3/4 כוס של קומפוט. קרם שוט עד פסגות נוקשות טופס, הזמנת 1 1/2 כוסות. מקפלים את השמנת שנותרה בעדינות לתוך פודינג שוקולד.
תכסה את התחתית של הקערה עם אצבעות של נשים.
הוסף 1/3 של מיץ תפוזים או ליקר.
מורחים 1/3 של קומפוט על ladyfingers; לכסות עם 1/3 של תערובת פודינג. אני חוזר, שכבתי עוד פעמיים.
מורחים שמורות שמנת על גבי. כפית שמורה לפתן למרכז הקערה.
מקשטים עם גרידה ושוקולד מגורד. צ ' יל 1 שעה; לשרת.