עוגת חתונה אגוזי לוז שוקולד
עוגת חתונה אגוזי לוז שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 806 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חתונה. אם יש לכם סודה לשתיה, ליקר בטעם אגוזי לוז, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת חתונה עם שוקולד לבן ולימון, עוגת חתונה מצופה פונדנט עם פטל ושוקולד, ו עוגת חתונה מצופה פונדנט עם פטל ושוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה קלה 15-by-17-inch ג ' לי רול מחבת עם צדדים 1-inch. בשורה התחתונה עם קלף או נייר שעווה; חמאה על הנייר. אבק את המחבת עם קמח, הקשה על כל עודף.
בקערה בינונית, לנפות את הקמח עם אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח. בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי, להכות את החמאה במהירות בינונית עד שמנת.
מוסיפים את הסוכר והוניל ומכים עד רכות.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. לגרד את הצד והתחתון של הקערה. במהירות נמוכה, להכות את החומרים יבשים ב 3 קבוצות, לסירוגין עם חלב חמאה.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכן להחליק את פני השטח.
אופים את העוגה באמצע התנור במשך כ 35 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
תן לעוגה להתקרר לחלוטין במחבת. מקררים עד מקורר, בערך 2 שעות.
מחממים את השוקולד במיקרוגל עד שכמעט נמס.
בואו לעמוד 1 דקה, ואז לערבב עד חלקה.
להקציף את השמנת הכבדה ו 2 כפות של ליקר אגוזי לוז. מקררים את מילוי השוקולד, ערבוב מדי פעם, עד מוצק מעט, על 2 שעות.
תריץ את קצה סכין הקילוף מסביב לצד העוגה. הגדר גיליון עוגיות גדול או קרש חיתוך על גבי להעיף.
הסר את המחבת וקלף את הנייר מהעוגה. באמצעות קרטון גלי 6 אינץ 'עגול כתבנית, לגזור שלושה סיבובים עוגה 6 אינץ' קרוב זה לזה ככל האפשר. באמצעות תבנית קרטון עגול 4 אינץ', לחתוך 2 סיבובים של עוגה; באמצעות תבנית 2 אינץ', לחתוך 2 סיבובים מן העוגה הנותרת.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את מילוי השוקולד עד מעט חיוור נוקשה, על 1 דקה. הגדר אחד עגול עוגה 6 אינץ 'על 6 1/2 אינץ' קרטון עגול מברשת קלות עם כמה ליקר אגוזי לוז.
מורחים 1/4 כוס של מילוי שוקולד על החלק העליון ומכסים עם עוד סיבוב עוגה 6 אינץ'.
מברשת עם ליקר אגוזי לוז ולהפיץ עוד 1/4 כוס של מילוי שוקולד על גבי. מכסים עם סיבוב העוגה 6 אינץ האחרון; להפריש.
הגדר עגול עוגת 4 אינץ 'אחד על תבנית קרטון 4 אינץ' ומברשת עם ליקר אגוזי לוז.
מורחים 3 כפות של מילוי שוקולד על החלק העליון ומכסים עם השני 4 אינץ עוגה עגול; להפריש. הגדר סיבוב עוגה אחת 2 אינץ 'על תבנית 2 אינץ' מברשת עם ליקר אגוזים.
מורחים 2 כפות של מילוי שוקולד על גבי לכסות עם השני 2 אינץ עוגה עגול. מקררים את כל 3 עוגות שכבת עד מקורר ביסודיות, לפחות 2 שעות.
מלא שקית מאפה מצויד עם קצה כוכב 1/2 אינץ ' עם כוס 1 של קרם חמאה וניל. צינור מנה קטנה של קרם חמאה למרכז של סוזן עצלנית ולעגן את עוגת השכבה 6 אינץ ' על זה. מקטרת את קרם החמאה סביב העוגה כדי למלא את כל הפערים בין השכבות. באמצעות מרית קיזוז גדול, להפיץ שכבה דקה מאוד של חמאה על העוגה כולה. בזהירות להרים את העוגה את סוזן עצלן ומקרר כדי להגדיר את הציפוי, על 10 דקות. למלא בין השכבות וכפור עוגות שכבת 4 אינץ 'ו 2 אינץ'.
להחזיר את העוגה 6 אינץ ' לסוזן העצלנית ופרוסט עם כוס 1 של קרם חמאה. הפעל מרית קיזוז גדול מתחת למים חמים, לנגב אותו יבש ולהשתמש בו כדי להפיץ את הציפוי בצד של העוגה בשכבה חלקה, אפילו. הכנס קש פלסטיק במרכז העוגה וקצץ את סומק הקש עם העוגה. מקררים עד מקורר, לפחות 2 שעות. כפור עוגת 4 אינץ ' עם קרם חמאה. הכנס קש פלסטיק במרכז, משאיר אותו בולט. להכניס למקרר עד המשרד. כפור עוגת שכבה 2 אינץ ' עם קרם חמאה ומקרר עד צונן.
להעביר את העוגה 6 אינץ ' לצלחת עוגה. מרכז את העוגה 4 אינץ ' על גבי, באמצעות הקש כדי לעזור לתמרן את העוגה. לקצץ את סומק קש עם העוגה. מרכז את העוגה 2 אינץ ' על גבי. ממלאים את תיק המאפה עם הקרם הנותר וצינור גבול דקורטיבי סביב הבסיס של כל שכבה, המכסה את הקרטון. מקררים את העוגה עד שהיא מוצקת.
בואו העוגה לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה לפני ההגשה.