עוגת טורטיה טורקיה
גשו לסופר וקנו ממרח צ'יפוטלה, שמן זית, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו טורקיה טורטיה צ'ילי, מרק טורטייה הודו, ו מרק טורטייה הודו.
הוראות
בתבשיל flameproof עמוק, לבשל את הבצל בשמן במשך 8 דקות עד רך.
מוסיפים את הכמון ומבשלים 1 דקות יותר. מערבבים את הבשר ומוסיפים קצת יותר שמן, במידת הצורך. להגביר את החום ולבשל במשך 4-6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד טחון הוא השחמה.
מערבבים את הדבק צ ' יפוטלה, עגבניות וחצי פחית מים, ומבשלים במשך 5 דקות.
מערבבים את השעועית ואת התירס המתוק, ומבשלים במשך כמה דקות יותר עד עבה, צנרת חם ואת הבשר מבושל.
תחמם את הגריל. תוריד את המחבת מהחום ותניח את משולשי הטורטייה באופן אקראי למעלה. לפזר על הגבינה והגריל במשך כמה דקות עד הציפוי הוא פריך, דואג שזה לא לשרוף.
מפזרים את בצל האביב ומגישים.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
Lambrusco דולצ ' ה, ריסלינג הקציר מאוחר, וin סנטו הם הבחירה העליונה שלי לעוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. אתה יכול לנסות מקפאדן הקציר מאוחר ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג]()
מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג
קציר מאוחר Botrytis-מבורך, כמו שאטו D ' Yquem, זוהי חוויה נשגבת. משמש יערה פוגש עוגת תפוחים אפויה בכוס. בפשטות, זהו יין הקינוח הטוב ביותר שתטעם, אפילו במחיר כפול, בחייך.