גשו לסופר וקנו ממרח צ'יפוטלה, שמן זית, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו טורקיה טורטיה צ'ילי, מרק טורטייה הודו, ו מרק טורטייה הודו.
הוראות
1
בתבשיל flameproof עמוק, לבשל את הבצל בשמן במשך 8 דקות עד רך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
2
מוסיפים את הכמון ומבשלים 1 דקות יותר. מערבבים את הבשר ומוסיפים קצת יותר שמן, במידת הצורך. להגביר את החום ולבשל במשך 4-6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד טחון הוא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
בשר טחון
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מערבבים את הדבק צ ' יפוטלה, עגבניות וחצי פחית מים, ומבשלים במשך 5 דקות.
מערבבים את השעועית ואת התירס המתוק, ומבשלים במשך כמה דקות יותר עד עבה, צנרת חם ואת הבשר מבושל.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
תוספות, אופציונלי
בשר טחון
5
תחמם את הגריל. תוריד את המחבת מהחום ותניח את משולשי הטורטייה באופן אקראי למעלה. לפזר על הגבינה והגריל במשך כמה דקות עד הציפוי הוא פריך, דואג שזה לא לשרוף.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
Lambrusco דולצ ' ה, ריסלינג הקציר מאוחר, וin סנטו הם הבחירה העליונה שלי לעוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. אתה יכול לנסות מקפאדן הקציר מאוחר ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.