גשו לסופר וקנו צ'ילי, רוטב עגבניות, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו פשטידת עוף מבושלת איטית., עוגת טמל מתוקה, ו עוגות טמל תירס מתוקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
יוצקים 2 כפות שמן זית למחבת קרה; מפזרים שום. מבשלים שום מעל חום בינוני עד רוחש וריחני, 2 עד 3 דקות. מערבבים בצל, מלח ופלפל לתוך השום ושמן זית; מבשלים עד הבצל שקוף, 5 עד 10 דקות. מבשלים ומערבבים בשר טחון לתוך תערובת בצל עד בשר משחימים ומתפוררים, 5 עד 10 דקות.
מערבבים לחם תירס לערבב, חלב, שמן צמחי, וביצה יחד בקערה; לקפל 2 פחיות סחוט תירס בסגנון מקסיקני, 1 יכול לנקז צ ' ילי ירוק, תערובת גבינה מקסיקנית, ו 1 כף שמן זית. תערובת לחם תירס כפית על תערובת בשר.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.