קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

עוגת טמל מתוקה

עוגת טמל מתוקה
גשו לסופר וקנו צ'ילי, רוטב עגבניות, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו פשטידת עוף מבושלת איטית., עוגת טמל מתוקה, ו עוגות טמל תירס מתוקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
יוצקים 2 כפות שמן זית למחבת קרה; מפזרים שום. מבשלים שום מעל חום בינוני עד רוחש וריחני, 2 עד 3 דקות. מערבבים בצל, מלח ופלפל לתוך השום ושמן זית; מבשלים עד הבצל שקוף, 5 עד 10 דקות. מבשלים ומערבבים בשר טחון לתוך תערובת בצל עד בשר משחימים ומתפוררים, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מערבבים 2 פחיות תירס בסגנון מקסיקני, סלסה, רוטב עגבניות חם, 1 יכול קצוץ צ ' ילי ירוק, ותיבול טאקו לתערובת בשר טחון; מביאים לרתיחה. להפחית חום, מחבת כיסוי, ומבשלים עד הנוזל מופחת, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי ירוק קצוץצ ' ילי ירוק קצוץ
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
Dientes De AjoDientes De Ajo
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
העברת תערובת בשר לתבשיל 10x14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
5
מערבבים לחם תירס לערבב, חלב, שמן צמחי, וביצה יחד בקערה; לקפל 2 פחיות סחוט תירס בסגנון מקסיקני, 1 יכול לנקז צ ' ילי ירוק, תערובת גבינה מקסיקנית, ו 1 כף שמן זית. תערובת לחם תירס כפית על תערובת בשר.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
גבינה מקסיקניתגבינה מקסיקנית
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס ללחם התירס יוצא נקי, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.