עוגת טמל צ'יפוטלה
עוגת טמל צ'יפוטלה עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו בצל, שעועית פינטו, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פשטידת עוף מבושלת איטית., עוגת טמל צ'יפוטלה, ו פשטידת טמל צמחונית צ'יפוטלה # SundaySupper.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
משמנים צלחת אפייה של 8 אינץ ' עם החמאה ומניחים אותה בצד.
מחממים את שמן הזית במחבת לא דביקה מעל חום בינוני.
מוסיפים את טורקיה הקרקע, את הבצל, פלפלים ירוקים, שום ומבשלים עד טורקיה הוא כבר לא ורוד והוא מבושל דרך, כ 8 דקות.
מסננים את כל השומן העודף ומפזרים את תערובת הבשר עם הכמון.
מוסיפים את השעועית, העגבניות, הצ ' ילי ורוטב adobo למחבת ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד מחומם דרך מעט מעובה, על 5 דקות.
הסר מחבת מהחום ומערבבים את הגבינה והכוסברה.
מורחים את תערובת טורקיה בתבנית אפייה מוכנה, לחיצה על זה עם החלק האחורי של כף לעשות שכבה אפילו, קומפקטית.
מערבבים את תערובת לחם התירס עם חלב וביצה.
מורחים את הבלילה לחם תירס על תערובת טורקיה ואופים עד לחם התירס הוא זהוב-חום, 20 עד 25 דקות.
בואו עוגת tamale לעמוד במשך 5 דקות לפני חיתוך לריבועים והגשה.