עוגת יער שחור שאור
מתכונים דומים: עוגת יער שחור ללא ביצים, איך להכין עוגת יער שחור, עוגת היער השחור, ו עוגת היער השחור II.
הוראות
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את starter שאור, חלב, והקמח. לכסות ולאפשר לשבת בטמפרטורת החדר במשך 8-24 שעות.לאחר 8 עד 24 שעות, מחממים את התנור ל 350 מעלות פרנהייט. גריז גם שני 8 אינץ עגול או 7 אינץ ' מחבתות עוגה מרובע.לגרד את הבלילה שאור לתוך הקערה של מיקסר חשמלי (או לתפוס את כף העץ האהובה עליך לערבב ביד).
מוסיפים את קנה הסוכר, שמן קוקוס, וניל ומערבבים במהירות נמוכה. להגדיל את המהירות בינוני נמוך ולהוסיף את הביצים אחד בכל פעם. הפחת מהירות נמוכה והוסף מלח ים, סודה לשתיה ושוקולד.
מערבבים רק עד אחיד, גירוד הצדדים של הקערה במידת הצורך. אם הבלילה עבה מאוד, להוסיף כמה כפות חלב כדי לדלל אותו. לגרד את הבלילה לתוך המחבתות מוכן ואופים במשך 20-30 דקות או עד שיפוד עץ מוכנס באמצע יוצא נקי. מגניב לפחות 10 דקות במחבת לפני היפוך על מדף קירור.בעוד העוגה מתקררת, להכין את הסירופ השריה וקצפת דובדבן. בסיר קטן, לשלב את המים והסוכר ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם כדי לפזר את הסוכר.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בקירש. להפריש להתקרר לחדר temperature.To הכן את הקצפת, לצנן את הקערה של מיקסר חשמלי במקרר או במקפיא או על ידי מילוי אותו עם מי קרח במשך כמה דקות ולאחר מכן ייבוש ביסודיות.
מניחים שלוש כוסות שמנת כבדה לתוך קערת ערבוב עם תמצית קירש וניל להכות על מהירות גבוהה באמצעות מצורף whisk עד פסגות רכות מופיעים.
הסר שלושה רבעים מהתערובת ושמורה במקרר לשכבה עם העוגה. מקציפים את השמנת שנותרה לפסגות מוצקות. כף לתוך שקית צנרת ו refrigerate.To להרכיב את העוגה, לחתוך כל עוגה מקורר אופקית כדי ליצור סך של ארבע שכבות דקות. שמור את אחת השכבות התחתונות לשימוש כמו השכבה העליונה, שכן הוא שטוח וחלק בצד אחד.
מניחים שכבה אחת על צלחת הגשה ומברישים אותו בנדיבות עם קצת סירופ השרייה. כפית על אחת או שתי בובות גדולות של הקרם מוקצף בקירור (כ. 1/2 כוס) ולהתפשט באופן שווה. לפזר שליש הדובדבנים על פני הקרם.
מניחים את שכבת העוגה הבאה על גבי ולחץ למטה בעדינות. חזור כמו עם השכבה הקודמת עם סירופ השרייה, קצפת, דובדבנים, ואז לעשות את זה שוב עם השכבה השלישית.
מניחים את שכבת העוגה הרביעית האחרונה על גבי, מוודא שהצד השטוח של השכבה הוא כלפי מעלה. משרים עם הסירופ הנותר ומפיצים את שאר הקצפת על כל צידי העוגה.פזר את השוקולד המגורד או המסולסל על החלק העליון והצדדים כרצונך. כמגע אחרון, מקציפים את קרם הפירמה לרוזטות מסביב לקצה העליון של העוגה ומניחים דובדבן על גבי כל שושנה.
מגישים מיד או מקררים עד שלוש שעות. מבחינת הטעם, העוגה אפילו טובה יותר למחרת, אבל הקצפת תיפול בתוך כמה שעות, כך למען המצגת, לשרת בתוך שעות של הרכבה.