עוגת לואאו קוקוס בננה
עוגת לואאו קוקוס בננה דורשת בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 556 קלוריות. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך תמצית ונילן, ביצה, ג'ינג'ר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה די גרוע. נסו פאי הקוקוס של לאולה לואאו של פאולה, עוגת קוקוס בננה, ו עוגת קוקוס בננה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
גריז וקמח 1 (12-כוס) פח מאפין.
בקערה בינונית שלבו את הקמחים, אבקת האפייה, הג ' ינג ' ר והמלח.
בקערה גדולה של מערבל מעמד מוסיפים את החמאה והסוכרים ומקציפים עד שהתערובת בהירה ואוורירית מאוד.
מערבבים פנימה את הביצה עד להטמעה. בזמן שהמיקסר פועל מוסיפים פנימה את החומרים היבשים ואז את השמנת. מגרדים את דפנות הקערה ומקציפים פנימה את הבננה המרוסקת והווניל. ממלאים כל כוס מאפין 2/3 מהדרך בבלילה.
אופים את המאפינס עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי, בערך 15 דקות.
מוציאים את התבנית מהתנור וכשהיא קרירה מספיק לטיפול, מעבירים את המאפינס למתלה קירור.
מרפדים תבנית יריעה בסילפט או בנייר אלומיניום שחמאה בנדיבות.
זורקים את אגוזי המקדמיה עם החמאה בקערה בינונית.
בסיר עם תחתית כבדה, שלבו את הסוכר עם המים ושמנת האבנית. הביאו את התערובת לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. כשהסירופ מגיע לצבע זהוב-ענבר בינוני, מכבים את האש ומערבבים מחצית מהסירופ לקערה עם אגוזי המקדמיה.
יוצקים את התערובת על תבנית הסדין המוכנה ונותנים לפריך להתקרר. לשאר הסוכר המקורמל מערבבים בזהירות את חלב הקוקוס. מצננים את הרוטב לחלוטין לפני השימוש.
כשהפריך התקרר קוצצים אותו בערך בעזרת סכין.
מסדרים טבעת אננס על צלחת קטנה. הפוך עוגה על טבעת האננס. למעלה עם כדור קטן של גלידת קוקוס ומפזרים של מקדמיה קצוץ שביר.
מזלפים את הקינוח עם 2 כפות מרוטב הקרמל ומקשטים במעט נענע. חזור על הפעולה עם שאר החומרים והגיש.