קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת לואאו קוקוס בננה

עוגת לואאו קוקוס בננה
עוגת לואאו קוקוס בננה דורשת בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 556 קלוריות. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך תמצית ונילן, ביצה, ג'ינג'ר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה די גרוע. נסו פאי הקוקוס של לאולה לואאו של פאולה, עוגת קוקוס בננה, ו עוגת קוקוס בננה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
גריז וקמח 1 (12-כוס) פח מאפין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינסמגש מאפינס
4
בקערה בינונית שלבו את הקמחים, אבקת האפייה, הג ' ינג ' ר והמלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
בקערה גדולה של מערבל מעמד מוסיפים את החמאה והסוכרים ומקציפים עד שהתערובת בהירה ואוורירית מאוד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קערהקערה
6
מערבבים פנימה את הביצה עד להטמעה. בזמן שהמיקסר פועל מוסיפים פנימה את החומרים היבשים ואז את השמנת. מגרדים את דפנות הקערה ומקציפים פנימה את הבננה המרוסקת והווניל. ממלאים כל כוס מאפין 2/3 מהדרך בבלילה.
מרכיבים שתצטרך
פירה בננהפירה בננה
ונילוניל
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
7
אופים את המאפינס עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי, בערך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
8
מוציאים את התבנית מהתנור וכשהיא קרירה מספיק לטיפול, מעבירים את המאפינס למתלה קירור.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
1
מרפדים תבנית יריעה בסילפט או בנייר אלומיניום שחמאה בנדיבות.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
2
זורקים את אגוזי המקדמיה עם החמאה בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מקדמיהאגוזי מקדמיה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בסיר עם תחתית כבדה, שלבו את הסוכר עם המים ושמנת האבנית. הביאו את התערובת לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. כשהסירופ מגיע לצבע זהוב-ענבר בינוני, מכבים את האש ומערבבים מחצית מהסירופ לקערה עם אגוזי המקדמיה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
אגוזי מקדמיהאגוזי מקדמיה
סוכרסוכר
סירופסירופ
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
4
יוצקים את התערובת על תבנית הסדין המוכנה ונותנים לפריך להתקרר. לשאר הסוכר המקורמל מערבבים בזהירות את חלב הקוקוס. מצננים את הרוטב לחלוטין לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוסחלב קוקוס
רוטברוטב
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
כשהפריך התקרר קוצצים אותו בערך בעזרת סכין.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
6
מסדרים טבעת אננס על צלחת קטנה. הפוך עוגה על טבעת האננס. למעלה עם כדור קטן של גלידת קוקוס ומפזרים של מקדמיה קצוץ שביר.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
אגוזי מקדמיהאגוזי מקדמיה
אננסאננס
קוקוסקוקוס
7
מזלפים את הקינוח עם 2 כפות מרוטב הקרמל ומקשטים במעט נענע. חזור על הפעולה עם שאר החומרים והגיש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
מנטהמנטה