עוגת לזניה בגובה קילומטר
גשו לסופר וקנו שמן זית, גזר, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מצוין. מתכונים דומים: לזניה ירקות סיר קרוק מוערמים "קילומטר גבוה", עוגת בוץ גבוהה קילומטר, ו עוגת סלסה בגובה קילומטר.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. מבשלים אטריות לזניה על פי הוראות החבילה.
מסננים אטריות; לשטוף עם מים קרים.
בינתיים, במחבת גדולה, חום 1 כף שמן זית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים גזר, קישואים, וחצי מהשום. מבשלים ומערבבים כ 5 דקות או עד ירקות הם פריך במכרז.
העברת תערובת ירקות לקערה.
מוסיפים את השמן הנותר לאותו מחבת וחום על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות ושום שנותר. מבשלים ומערבבים על 5 דקות או עד מכרז. בהדרגה להוסיף תרד. מבשלים ומערבבים במשך 1 עד 2 דקות או עד תרד הוא נבול. באמצעות כפית מחוררת, להעביר תערובת תרד פטריות ממחבת לקערה. מערבבים בזיליקום לתוך תערובת תרד פטריות; להפריש.
בקערה קטנה, מערבבים יחד ביצה, גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן, מלח ופלפל. תניח בצד.
כדי להרכיב עוגה, בחלק התחתון של מחבת springform 9x3 אינץ', להפיץ 1/2 כוס של רוטב פסטה גבינה Classico® ארבע. מסדרים שלוש עד ארבע מן האטריות המבושלות על רוטב הפסטה, גוזמים וחופפים לפי הצורך כדי לכסות את הרוטב בשכבה אחת. למעלה עם חצי מתערובת תרד פטריות. כפית של תערובת גבינת ריקוטה על תערובת תרד. למעלה עם שכבה נוספת של אטריות.
מורחים עם מחצית מרוטב פסטה הגבינה של קלאסיקו® four. למעלה עם כל תערובת הירקות.
מפזרים חצי גבינת פונטינה. למעלה עם שכבה נוספת של אטריות.
שכבה עם תערובת תרד פטריות הנותרים ותערובת גבינת ריקוטה הנותרים. למעלה עם שכבה נוספת של אטריות (עשוי להיות אטריות נוספות) ורוטב פסטה הנותרים. לחץ בעדינות על העוגה עם גב של מרית.
מניחים מחבת springform על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף.
מפזרים גבינת פונטינה נותרת; אופים כ 15 דקות יותר או עד מחומם דרך. לכסות ולתת לעמוד על מתלה חוט במשך 15 דקות לפני ההגשה. הסר בזהירות את צד המחבת. לשרת, לחתוך פלחי. אם תרצה, מקשטים עם גבעולים רוזמרין.