קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות43
מגזין

עוגת לזניה בגובה קילומטר

עוגת לזניה בגובה קילומטר
גשו לסופר וקנו שמן זית, גזר, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מצוין. מתכונים דומים: לזניה ירקות סיר קרוק מוערמים "קילומטר גבוה", עוגת בוץ גבוהה קילומטר, ו עוגת סלסה בגובה קילומטר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F. מבשלים אטריות לזניה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מסננים אטריות; לשטוף עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
לנקז שוב; להפריש.
4
בינתיים, במחבת גדולה, חום 1 כף שמן זית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים גזר, קישואים, וחצי מהשום. מבשלים ומערבבים כ 5 דקות או עד ירקות הם פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
6
העברת תערובת ירקות לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים את השמן הנותר לאותו מחבת וחום על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים פטריות ושום שנותר. מבשלים ומערבבים על 5 דקות או עד מכרז. בהדרגה להוסיף תרד. מבשלים ומערבבים במשך 1 עד 2 דקות או עד תרד הוא נבול. באמצעות כפית מחוררת, להעביר תערובת תרד פטריות ממחבת לקערה. מערבבים בזיליקום לתוך תערובת תרד פטריות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
בקערה קטנה, מערבבים יחד ביצה, גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן, מלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
לפי עוגהלפי עוגה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
כדי להרכיב עוגה, בחלק התחתון של מחבת springform 9x3 אינץ', להפיץ 1/2 כוס של רוטב פסטה גבינה Classico® ארבע. מסדרים שלוש עד ארבע מן האטריות המבושלות על רוטב הפסטה, גוזמים וחופפים לפי הצורך כדי לכסות את הרוטב בשכבה אחת. למעלה עם חצי מתערובת תרד פטריות. כפית של תערובת גבינת ריקוטה על תערובת תרד. למעלה עם שכבה נוספת של אטריות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
לפי עוגהלפי עוגה
רוטב פסטהרוטב פסטה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
11
מורחים עם מחצית מרוטב פסטה הגבינה של קלאסיקו® four. למעלה עם כל תערובת הירקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
מפזרים חצי גבינת פונטינה. למעלה עם שכבה נוספת של אטריות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
13
שכבה עם תערובת תרד פטריות הנותרים ותערובת גבינת ריקוטה הנותרים. למעלה עם שכבה נוספת של אטריות (עשוי להיות אטריות נוספות) ורוטב פסטה הנותרים. לחץ בעדינות על העוגה עם גב של מרית.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
רוטב פסטהרוטב פסטה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
14
מניחים מחבת springform על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
15
אופים במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
16
מפזרים גבינת פונטינה נותרת; אופים כ 15 דקות יותר או עד מחומם דרך. לכסות ולתת לעמוד על מתלה חוט במשך 15 דקות לפני ההגשה. הסר בזהירות את צד המחבת. לשרת, לחתוך פלחי. אם תרצה, מקשטים עם גבעולים רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
צווארי עוףצווארי עוף
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו