עוגת ליטרת אפרסק, פיסטוק ושוקולד לבן
אפרסק, פיסטוק & עוגת שוקולד לבן קילו לוקח בערך 2 שעות ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך חבילת חמאה, גלגלית סוכר, שוקולד בר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. עוגת שוקולד לבן, עוגת שוקולד לבן, ו עוגת פיסטוק פרלין עם שוקולד לבן דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
חמאה וציפוי הבסיס והצדדים של פח עוגת 22 ס " מ עמוק עם קלף אפייה, ולאחר מכן להכות את שאר החמאה והסוכר יחד עד חיוור.
מוסיף את הקמח, אבקת אפייה, וניל, ביצים, יוגורט ושוקולד מגורד. מכים יחד, ואז מוסיפים את האפרסקים.
לגרד לתוך הפח ואופים עבור 1 hr, עד שיפוד מוכנס יוצא נקי. מגניב בקופסת השימורים.
כדי להפוך את הדובדבן, להמיס את נתחי השוקולד בקערה על מחבת של מים רותחים בקושי, ואז להסיר מהחום. מקציפים את הגבינה הרכה בקערת ערבוב עד חלקה, ואז להכות ביוגורט עד חלקה. לגרד את השוקולד המומס ולהכות שוב. צ ' יל עד מוכן לשימוש.
לסובב את הדובדבן על החלק העליון של העוגה ולפזר על הפיסטוקים.