קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

עוגת ליטרת אפרסק, פיסטוק ושוקולד לבן

עוגת ליטרת אפרסק, פיסטוק ושוקולד לבן
אפרסק, פיסטוק & עוגת שוקולד לבן קילו לוקח בערך 2 שעות ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך חבילת חמאה, גלגלית סוכר, שוקולד בר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. עוגת שוקולד לבן, עוגת שוקולד לבן, ו עוגת פיסטוק פרלין עם שוקולד לבן דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חמאה וציפוי הבסיס והצדדים של פח עוגת 22 ס " מ עמוק עם קלף אפייה, ולאחר מכן להכות את שאר החמאה והסוכר יחד עד חיוור.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
3
מוסיף את הקמח, אבקת אפייה, וניל, ביצים, יוגורט ושוקולד מגורד. מכים יחד, ואז מוסיפים את האפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
4
לגרד לתוך הפח ואופים עבור 1 hr, עד שיפוד מוכנס יוצא נקי. מגניב בקופסת השימורים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
כדי להפוך את הדובדבן, להמיס את נתחי השוקולד בקערה על מחבת של מים רותחים בקושי, ואז להסיר מהחום. מקציפים את הגבינה הרכה בקערת ערבוב עד חלקה, ואז להכות ביוגורט עד חלקה. לגרד את השוקולד המומס ולהכות שוב. צ ' יל עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולדנתחי שוקולד
גבינה רכהגבינה רכה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
לסובב את הדובדבן על החלק העליון של העוגה ולפזר על הפיסטוקים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

עוגת פאונד עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.