קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

סלט קינואה יווני

סלט קינואה יווני
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין סלט קינואה יווני בבית. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו יש 445 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן למנה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-82 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. לכו לחנות ואספו חומץ יין אדום, בצל, פטה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. עם כפית ציון 83%, המנה הזו סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלט יווני קינואה, סלט יווני קינואה, ו סלט קינואה יווני.

הוראות

1
מקציפים יחד את מיץ הלימון, החומץ, האורגנו, השום ומעט מלח ופלפל בקערה קטנה. מקציפים לאט את השמן עד לתחליב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בואו לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתם מכינים את הסלט כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
3
שוטפים את הקינואה במסננת עד שהמים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מערבבים בסיר קטן את הקינואה, 2 כוסות מים, 1 כפית מלח ו -1 / 4 כפית פלפל, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהמים נספגים והקינואה רכה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מעבירים לקערה, מוך במזלג ומניחים לשבת במשך 5 דקות להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים את העגבניות, הזיתים, הבצל הירוק, פלפלי הדובדבן, הבצל האדום, המלפפונים והרוטב וזורקים לציפוי. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה עד 8 שעות לפני ההגשה. ככל שהוא יושב יותר כך הטעם טוב יותר.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
7
רגע לפני ההגשה מעבירים לפלטה ומפזרים מעל פטה.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש

מרכיבים

2פלפלים דובדבנים כבושים, חתוכים לקוביותפלפלים דובדבנים כבושים, חתוכים לקוביות1מלפפון אנגלי, לחתוך לקוביות קטנותמלפפון אנגלי, לחתוך לקוביות קטנות4ריבס, קצוץ טרי או קפואפטה, לפיזורפטה, לפיזור1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, מרוסק קצוץ דק כדי להדביקשום, מרוסק קצוץ דק כדי להדביק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות ענבים אדומות וצהובות, חצויותעגבניות ענבים אדומות וצהובות, חצויות2בצל ירוק (חלק ירוק חיוור), פרוס דקבצל ירוק (חלק ירוק חיוור), פרוס דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזיתים מגולעניםזיתים מגולענים4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל כשריםמלח ופלפל כשרים4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי3(חוֹרֶף)מיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.אורגנו מיובשאורגנו מיובש2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות1קטןבצל אדום, חצוי דק פרוסבצל אדום, חצוי דק פרוס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. כרם ביולייה קרנרוס שרדונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
ביוליו ויניארד קרנרוס שרדונה
ביוליו ויניארד קרנרוס שרדונה
בסדר צהוב - ירוק זהב צבע. הפרי המפואר והקדמי מתבטא מאוד בניחוחות עשירים, דבש אגסים ותמצית וניל, עם גוונים של עשבי תיבול טריים ומרציפן. טעמים מלאים מאוד ושופעים חושפים משולבים, בדרך כלל קרנרוס, תפוח בשל ופירות אפרסקים בשילוב עם אלמנטים וניל-קינמון חריפים של אלון. הסיום הוא קרמי, עגול, וטעים, לא "צ ' רי" ולא שרף, האלון מאוזן היטב את הפרי החזק. זהו יין בעל מרקם מפואר, תמצית גבוהה; נייר כסף נהדר למנות דגים עשירות, עוף מלוח או צלי עגל.