סטייק טורקיה סולסברי
סטייק סולסברי טורקיה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה מכין 8 מנות עם 197 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האהבה. מתכון זה מכלמתכונים דורש מים, קרם מרוכז של מרק פטריות, תערובת מרק בצל, וביצה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -4 היו אומרים שהוא פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סטייק סולסברי (טורקיה ), סטייק טורקיה סולסברי, ו סטייק טורקיה סולסברי עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
הקציפו 1 כוס מים, תערובת מרק בצל, רוטב ווסטרשייר, שום ופלפל שחור יחד בקערה. תערובת זן, שמירת מוצקים מרק.
יוצקים 1/2 כוס מרק והמוצקים לקערה גדולה; מערבבים הודו, פירורי לחם וביצה לתערובת מרק-מוצקים עד לאיחוד יסודי. גורפים 8 מנות בעזרת 1/2 כוס מידה ויוצרים כל אחת לקציצה אליפסה; מסדרים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים מתבהרים, כ -20 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות פרנהייט (74 מעלות צלזיוס).
להקציף מרק שנותר, מרק פטריות, 1 יכול מים, ורוטב לערבב יחד בסיר עד שהתערובת חלקה; מביא לרתיחה, תוך בחישה מתמדת.
הפוך קציצות ושופכים רוטב על כל אחד. ממשיכים לבשל עד שהרוטב מסמיך מעט, כ -10 דקות נוספות.