עוגת ליל כל הקדושים תבלינים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ליל כל הקדושים ספייס עוגה. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך סוכר, זנגביל טחון, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 2 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: עוגות ליל כל הקדושים: לאטה דלעת ספייס, Halloween שוקולד שמנת חמוצה סופגניות עם מקורמיק ספייס, ו עוגת ארבעה תבלינים צרפתית עם ציפוי חמאה מתובל.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה וקמח 9 על ידי מחבת כיכר 5 אינץ'. תניח בצד.
בקערה בינונית, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, מלח, אבקת קקאו, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, ו allspice.
בקערה גדולה, לנצח את הסוכרים, שמן, רסק תפוחים, ביצים, ותמצית וניל להתמזג.
מוסיפים את החומרים יבשים ומערבבים עד רק מעורבב.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה להחליק את החלק העליון עם מרית.
אופים במשך 40 עד 45 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. לקרר את העוגה במשך 10 דקות. Unmold את העוגה ואת המקום על מתלה חוט להתקרר לחלוטין. אבק עם אבקת סוכר לחתוך לפרוסות להגשה.