עוגת לימון
עוגת לימון היא ... צמחוני קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, מיץ לימון, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טארט לימון שלם, למטה תחת עוגת לימון, ו עוגת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים קמח, סוכר ומלח ומעבדים עד למיזוג.
מוסיפים חמאה ותהליך עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. עם מכונת ריצה, להוסיף מי קרח, 1 כף בכל פעם, להתמזג עד לגושים לחים טופס, הוספת מים יותר אם יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף פלסטיק; צמרמורת לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מרדדים בצק על משטח מקומח לסיבוב 12 אינץ'.
העברה למחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. מקפלים בצק בולט, לחיצה לדבוק ויוצרים צדדים בעובי כפול. לנקב את הבצק עם מזלג. להקפיא 20 דקות.
אופים את הקרום עד סט וזהב אור, פירסינג עם מזלג אם בועות קרום, על 30 דקות. קרום מגניב על מתלה 15 דקות. לשמור על טמפרטורת התנור.
מקציפים מיץ לימון וסוכר בקערה בינונית כדי להתמזג.
לטאטא ביצים 1 בכל פעם עד מעורבב היטב.
אופים טארט עד מילוי מוגדר, מכסה את הקצוות קרום עם נייר אם בראונינג מהר מדי, על 35 דקות. טארט מגניב לגמרי במחבת על מתלה. מקררים עד קור, בערך 2 שעות. (ניתן להכין 1 יום קדימה. שמור בקירור.)
מקשטים טארט עם פרוסות לימון, אם תרצה.