עוגת לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת לימון עוגה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 1753 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לכם חמאה, חלב, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, עוגת לימון מאפס - עוגת טפטוף לימון, ו עוגת שכבות לימון ורוזמרין רכה עם ציפוי גבינת שמנת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
שים מתלה על העמדה הנמוכה ביותר בתנור. מחממים תנור ל-375.בשורה התחתונה ואת הצדדים של 9 אינץ ' פאי דק עם ½ מתכון של קרום עוגה מושלמת. Crimp או לקשט את הקצוות כמו desired.In קערה בינונית, מערבבים יחד חמאה מומסת וסוכר. מערבבים קמח, מלח, קליפת לימון ולימון juice.In קערה קטנה, לנצח חלמונים ביצה עם חלב עד מעורבב היטב, מערבבים לתוך לימון mixture.In עוד קערה בגודל בינוני, להכות חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי עד שהם מחזיקים פסגות נפרדות אך לח. מקפלים בעדינות חלבונים לתוך תערובת לימון. (לא לערבב את זה יותר מדי.).
יוצקים מילוי לתוך קרום עוגה מוכן.
אופים על המדף הנמוך ביותר של התנור עד העליון הוא השחמה והמרכז מתנועע רק מעט כאשר מחבת הוא מזועזע בעדינות (45-55 דקות). אם הקרום מתחיל חום מוגזם, לעטוף אותו עם נייר כסף.