עוגת לימון ושקד Streamliner
עוגת לימון ושקדים Streamliner עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 568 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פודינג, סוכר, קמח לעוגה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכונים דומים: עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון, עוגת שקדים-לימון, ו עוגת שקדים ולימון.
הוראות
כדי להפוך את פודינג לימון, לשלב את גרידת לימון, חלב, ו 1/4 כוס הסוכר בסיר בינוני וחום על אש בינונית נמוכה עד רק חם. בינתיים, בקערה, ביסודיות לטאטא יחד את חלמוני הביצה, את הנותרים 1/4 כוס סוכר, ואת המלח עד בשילוב היטב, ואז לטאטא את קמח התירס, ואז מיץ לימון.
לאט לאט לטאטא שליש הנוזל החם לתערובת החלמון.
יוצקים את התערובת בחזרה לסיר עם חלב חם ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, לטאטא בהתמדה, עד פודינג מתחיל להתעבות בועה במשך 1 דקה (תצטרך להפסיק לטאטא לרגע כדי לבדוק אם זה מבעבע).
מסננים את הפודינג דרך מסננת רשת עדינה לתוך קערה נקייה ומקציפים בחמאה עד שהיא נמסה.
מניחים חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינג ומניחים במקרר להתקרר במשך כ 2 שעות. הקוסטרד הוא הכי קל לעבוד עם ברגע שהוא מוגדר.
מרכז מתלה תנור ומחמם מראש את התנור ל 350 ° F.
כדי להפוך את העוגה, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה, ואז לטאטא את התערובת כדי להבטיח כי החומרים מעורבים היטב.
באמצעות מערבל לעמוד עם מצורף ההנעה, לשלב את הדבק שקדים, חמאה, סוכר, שמן קנולה, וניל במהירות נמוכה עד מעורבב; בהדרגה להגדיל את המהירות גבוהה ושמנת עד אור מאוד רך, 5 עד 7 דקות, לעצור את המיקסר לעתים קרובות כדי לגרד את המשוט ואת הצדדים של הקערה עם מרית גומי. מערבבים את הביצים אחד בכל פעם, מוסיפים את הבא ברגע שהקודם נעלם לתוך הבלילה.
עם המיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף את תערובת הקמח בשלושה חלקים, לסירוגין עם חלב החמאה בשני חלקים, מתחיל ומסתיים בקמח. לאחר כל תוספת, לערבב עד בקושי מעורבב לעצור לגרד את הקערה. עצור את המיקסר לפני האחרון של הקמח שולב ולהשלים את המיזוג ביד עם מרית גומי כדי להבטיח שאתה לא overbeat הבלילה.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ולהפיץ אותו באופן שווה. ראפ המחבת בחוזקה על הדלפק לשחרר כל בועות אוויר.
מניחים את המחבת במרכז התנור ואופים עד העוגה הוא צבע זהב עמוק שיפוד עץ דקר באמצע יוצא רק בקושי נקי, 42 עד 45 דקות. העוגה עלולה להיסדק על פני השטח כפי שהוא אופה; אל תדאג, זה פשוט מספק דרך לעוגה לספוג יותר של פודינג לימון.
לקרר את העוגה במחבת שלה על מתלה חוט במשך 30 דקות. בעדינות להפוך את העוגה על המדף, משאיר על נייר קלף עד שאתה להרכיב את העוגה. הפוך את העוגה בצד ימין למעלה ולהמשיך לקרר את העוגה על המדף עד שהוא מגיע לטמפרטורת החדר.
כדי לסיים את העוגה, להסיר את נייר הקלף ולמקם את הצד הימני של העוגה על צלחת שטוחה. באמצעות מרית מתכת, מורחים שכבה דקה של פודינג לימון על הצדדים של העוגה כדי לאטום את העוגה ולתת לו ברק קל.
שים את שאר פודינג הלימון על גבי העוגה, להפיץ אותו רק בקושי עד הקצה. השתמש במרית שלך כדי לעשות עיצוב מתערבל בחביצה על החלק העליון של העוגה. אפשר את העוגה שהורכבה (או באמת, פודינג לימון) להגדיר במקרר במשך 30 דקות.
להביא את העוגה לטמפרטורת החדר לפני ההגשה (זה ייקח כשעה). כל עוגת שאריות שומרת במיכל אטום במקרר עד 3 ימים.