קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת לימון ושקד Streamliner

עוגת לימון ושקד Streamliner
עוגת לימון ושקדים Streamliner עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 568 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פודינג, סוכר, קמח לעוגה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכונים דומים: עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון, עוגת שקדים-לימון, ו עוגת שקדים ולימון.

הוראות

1
כדי להפוך את פודינג לימון, לשלב את גרידת לימון, חלב, ו 1/4 כוס הסוכר בסיר בינוני וחום על אש בינונית נמוכה עד רק חם. בינתיים, בקערה, ביסודיות לטאטא יחד את חלמוני הביצה, את הנותרים 1/4 כוס סוכר, ואת המלח עד בשילוב היטב, ואז לטאטא את קמח התירס, ואז מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
לאט לאט לטאטא שליש הנוזל החם לתערובת החלמון.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
יוצקים את התערובת בחזרה לסיר עם חלב חם ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, לטאטא בהתמדה, עד פודינג מתחיל להתעבות בועה במשך 1 דקה (תצטרך להפסיק לטאטא לרגע כדי לבדוק אם זה מבעבע).
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מסננים את הפודינג דרך מסננת רשת עדינה לתוך קערה נקייה ומקציפים בחמאה עד שהיא נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מניחים חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינג ומניחים במקרר להתקרר במשך כ 2 שעות. הקוסטרד הוא הכי קל לעבוד עם ברגע שהוא מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
מרכז מתלה תנור ומחמם מראש את התנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
כדי להפוך את העוגה, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה, ואז לטאטא את התערובת כדי להבטיח כי החומרים מעורבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
באמצעות מערבל לעמוד עם מצורף ההנעה, לשלב את הדבק שקדים, חמאה, סוכר, שמן קנולה, וניל במהירות נמוכה עד מעורבב; בהדרגה להגדיל את המהירות גבוהה ושמנת עד אור מאוד רך, 5 עד 7 דקות, לעצור את המיקסר לעתים קרובות כדי לגרד את המשוט ואת הצדדים של הקערה עם מרית גומי. מערבבים את הביצים אחד בכל פעם, מוסיפים את הבא ברגע שהקודם נעלם לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
עם המיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף את תערובת הקמח בשלושה חלקים, לסירוגין עם חלב החמאה בשני חלקים, מתחיל ומסתיים בקמח. לאחר כל תוספת, לערבב עד בקושי מעורבב לעצור לגרד את הקערה. עצור את המיקסר לפני האחרון של הקמח שולב ולהשלים את המיזוג ביד עם מרית גומי כדי להבטיח שאתה לא overbeat הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ולהפיץ אותו באופן שווה. ראפ המחבת בחוזקה על הדלפק לשחרר כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מניחים את המחבת במרכז התנור ואופים עד העוגה הוא צבע זהב עמוק שיפוד עץ דקר באמצע יוצא רק בקושי נקי, 42 עד 45 דקות. העוגה עלולה להיסדק על פני השטח כפי שהוא אופה; אל תדאג, זה פשוט מספק דרך לעוגה לספוג יותר של פודינג לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
12
לקרר את העוגה במחבת שלה על מתלה חוט במשך 30 דקות. בעדינות להפוך את העוגה על המדף, משאיר על נייר קלף עד שאתה להרכיב את העוגה. הפוך את העוגה בצד ימין למעלה ולהמשיך לקרר את העוגה על המדף עד שהוא מגיע לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
13
כדי לסיים את העוגה, להסיר את נייר הקלף ולמקם את הצד הימני של העוגה על צלחת שטוחה. באמצעות מרית מתכת, מורחים שכבה דקה של פודינג לימון על הצדדים של העוגה כדי לאטום את העוגה ולתת לו ברק קל.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
14
שים את שאר פודינג הלימון על גבי העוגה, להפיץ אותו רק בקושי עד הקצה. השתמש במרית שלך כדי לעשות עיצוב מתערבל בחביצה על החלק העליון של העוגה. אפשר את העוגה שהורכבה (או באמת, פודינג לימון) להגדיר במקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
15
להביא את העוגה לטמפרטורת החדר לפני ההגשה (זה ייקח כשעה). כל עוגת שאריות שומרת במיכל אטום במקרר עד 3 ימים.