תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מאייר עוגת לימון. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 327 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-450 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, חלמונים, קמח עוגה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו סלט כרוב קצוץ עם ויניגרט לימון מאייר (עם תחליף לימון מאייר קל), Meyer Lemon Snack Cake with Lemon Cream Cheese Standing # SundaySupper, ו Meyer Lemon And Olive Oil Chiffon Cake with Lemon Poppyseed Curd (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור העוגה: מעיל קל שני 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס אפייה. תחתית קו עם סיבובי נייר קלף ומעיל שוב עם תרסיס אפייה. התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
דופק 1 1/2 כוסות סוכר וגלידת מזון במעבד עד לא גדילי גרידה להישאר וסוכר לח וצהוב. לחלופין, לשפשף את ההתלהבות לתוך הסוכר עם קצות אצבעות.
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
5
בקערה גדולה, מקציפים חלבונים ביצה עם מצורף לטאטא על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף סוכר 1/4 כוס הנותרים ולהמשיך להצליף עד פסגות נוקשות טופס, 1 עד 2 דקות יותר. אם השתמשת קערת המיקסר לעמוד, להעביר לבנים כדי להפריד את הקערה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
אופים עד tester מוכנס במרכז העוגות יוצא נקי, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
להעביר עוגות מתלים קירור מגניב 10 דקות מחבתות. הפעל עוגות החוצה ישירות על מדפים, לקלף ולהשליך קלף, ולאחר מכן הפוך כך צמרות פונות למעלה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
11
עבור לימון Meyer Curd: דופק את גרידת וסוכר במעבד מזון עד לא גדילי zest להישאר וסוכר לח וצהוב. לחלופין, לשפשף את ההתלהבות לתוך הסוכר עם קצות אצבעות.
מרכיבים שתצטרך
Meyer Lemon
מיץ לימון, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
12
לטאטא את הסוכר לימון, קורנפלור, ביצים, חלמונים, ומלח יחד בסיר בינוני כבד תחתית.
מרכיבים שתצטרך
סוכר לימון
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזה
מלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מוסיפים מיץ ומבשלים על אש בינונית נמוכה, לטאטא כל הזמן, עד מעובה ועקביות של פודינג, 8 עד 10 דקות. לאחר שהתערובת מגיעה לרתיחה, להמשיך לבשל ולטאטא במשך 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מניחים פיסת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינג ומקרר עד מקורר לחלוטין. לחלופין, מניחים קערה באמבט קרח ומערבבים כל הזמן עד פודינג מקורר לחלוטין, על 10 דקות.