קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת לימון מאייר

עוגת לימון מאייר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מאייר עוגת לימון. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 327 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-450 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, חלמונים, קמח עוגה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו סלט כרוב קצוץ עם ויניגרט לימון מאייר (עם תחליף לימון מאייר קל), Meyer Lemon Snack Cake with Lemon Cream Cheese Standing # SundaySupper, ו Meyer Lemon And Olive Oil Chiffon Cake with Lemon Poppyseed Curd (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור העוגה: מעיל קל שני 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס אפייה. תחתית קו עם סיבובי נייר קלף ומעיל שוב עם תרסיס אפייה. התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
דופק 1 1/2 כוסות סוכר וגלידת מזון במעבד עד לא גדילי גרידה להישאר וסוכר לח וצהוב. לחלופין, לשפשף את ההתלהבות לתוך הסוכר עם קצות אצבעות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
לטאטא קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח יחד בקערה בינונית; מילואים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים חלב, מיץ לימון ווניל בכוס מדידה; מילואים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
5
בקערה גדולה, מקציפים חלבונים ביצה עם מצורף לטאטא על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף סוכר 1/4 כוס הנותרים ולהמשיך להצליף עד פסגות נוקשות טופס, 1 עד 2 דקות יותר. אם השתמשת קערת המיקסר לעמוד, להעביר לבנים כדי להפריד את הקערה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מקציפים חמאה וסוכר לימון עם חיבור ההנעה במהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר לימוןסוכר לימון
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
7
מוסיפים חלמונים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
8
מוסיפים תערובת קמח בשלוש תוספות, לסירוגין עם תערובת חלב. מקפלים בחלבון ביצה ולחלק את הבלילה שווה בין מחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
9
אופים עד tester מוכנס במרכז העוגות יוצא נקי, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
להעביר עוגות מתלים קירור מגניב 10 דקות מחבתות. הפעל עוגות החוצה ישירות על מדפים, לקלף ולהשליך קלף, ולאחר מכן הפוך כך צמרות פונות למעלה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
11
עבור לימון Meyer Curd: דופק את גרידת וסוכר במעבד מזון עד לא גדילי zest להישאר וסוכר לח וצהוב. לחלופין, לשפשף את ההתלהבות לתוך הסוכר עם קצות אצבעות.
מרכיבים שתצטרך
Meyer LemonMeyer Lemon
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
12
לטאטא את הסוכר לימון, קורנפלור, ביצים, חלמונים, ומלח יחד בסיר בינוני כבד תחתית.
מרכיבים שתצטרך
סוכר לימוןסוכר לימון
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מוסיפים מיץ ומבשלים על אש בינונית נמוכה, לטאטא כל הזמן, עד מעובה ועקביות של פודינג, 8 עד 10 דקות. לאחר שהתערובת מגיעה לרתיחה, להמשיך לבשל ולטאטא במשך 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
14
מסננים curd לתוך קערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
מוסיפים חמאה ומערבבים עד משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
16
מניחים פיסת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינג ומקרר עד מקורר לחלוטין. לחלופין, מניחים קערה באמבט קרח ומערבבים כל הזמן עד פודינג מקורר לחלוטין, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
17
כדי להרכיב: עם סכין משונן, לחתוך כל עוגה לשניים כדי ליצור 4 שכבות שוות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
18
מניחים שכבה אחת על צלחת הגשה או דוכן עוגה ולהתפשט עם שליש (כ 1/2 כוס) של קרד מקורר. חזור עם שאר שכבות העוגה וקורטוב.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
19
לנפות סוכר ' ממתקים על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
20
לשרת.