עוגת לימון מאייר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מאייר עוגת לימון. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 327 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-450 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, חלמונים, קמח עוגה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו סלט כרוב קצוץ עם ויניגרט לימון מאייר (עם תחליף לימון מאייר קל), Meyer Lemon Snack Cake with Lemon Cream Cheese Standing # SundaySupper, ו Meyer Lemon And Olive Oil Chiffon Cake with Lemon Poppyseed Curd (מתכונים דומים).
הוראות
עבור העוגה: מעיל קל שני 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס אפייה. תחתית קו עם סיבובי נייר קלף ומעיל שוב עם תרסיס אפייה. התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-350 ° F.
דופק 1 1/2 כוסות סוכר וגלידת מזון במעבד עד לא גדילי גרידה להישאר וסוכר לח וצהוב. לחלופין, לשפשף את ההתלהבות לתוך הסוכר עם קצות אצבעות.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח יחד בקערה בינונית; מילואים.
מערבבים חלב, מיץ לימון ווניל בכוס מדידה; מילואים.
בקערה גדולה, מקציפים חלבונים ביצה עם מצורף לטאטא על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף סוכר 1/4 כוס הנותרים ולהמשיך להצליף עד פסגות נוקשות טופס, 1 עד 2 דקות יותר. אם השתמשת קערת המיקסר לעמוד, להעביר לבנים כדי להפריד את הקערה.
מקציפים חמאה וסוכר לימון עם חיבור ההנעה במהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות.
מוסיפים חלמונים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים תערובת קמח בשלוש תוספות, לסירוגין עם תערובת חלב. מקפלים בחלבון ביצה ולחלק את הבלילה שווה בין מחבתות מוכנות.
אופים עד tester מוכנס במרכז העוגות יוצא נקי, 20 עד 25 דקות.
להעביר עוגות מתלים קירור מגניב 10 דקות מחבתות. הפעל עוגות החוצה ישירות על מדפים, לקלף ולהשליך קלף, ולאחר מכן הפוך כך צמרות פונות למעלה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
עבור לימון Meyer Curd: דופק את גרידת וסוכר במעבד מזון עד לא גדילי zest להישאר וסוכר לח וצהוב. לחלופין, לשפשף את ההתלהבות לתוך הסוכר עם קצות אצבעות.
לטאטא את הסוכר לימון, קורנפלור, ביצים, חלמונים, ומלח יחד בסיר בינוני כבד תחתית.
מוסיפים מיץ ומבשלים על אש בינונית נמוכה, לטאטא כל הזמן, עד מעובה ועקביות של פודינג, 8 עד 10 דקות. לאחר שהתערובת מגיעה לרתיחה, להמשיך לבשל ולטאטא במשך 2 דקות יותר.
מסננים curd לתוך קערה בינונית.
מוסיפים חמאה ומערבבים עד משולב לחלוטין.
מניחים פיסת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינג ומקרר עד מקורר לחלוטין. לחלופין, מניחים קערה באמבט קרח ומערבבים כל הזמן עד פודינג מקורר לחלוטין, על 10 דקות.
כדי להרכיב: עם סכין משונן, לחתוך כל עוגה לשניים כדי ליצור 4 שכבות שוות.
מניחים שכבה אחת על צלחת הגשה או דוכן עוגה ולהתפשט עם שליש (כ 1/2 כוס) של קרד מקורר. חזור עם שאר שכבות העוגה וקורטוב.
לנפות סוכר ' ממתקים על עוגה.