עוגת לימון מתפורר עם זיגוג
עוגת לימון מתפורר עם זיגוג הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך אבקת אפייה, סוכר ממתקים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. מתכונים דומים: עוגת לימון עם זיגוג שוקולד ולימון מסוכר, עוגת תפוחים כפולה עם זיגוג לימון, ו עוגת לימון עם זיגוג ברי ריבס.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
לנפות קמח, 2 1/3 כוס סוכר לבן, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה גדולה.
להקציף 1 1/2 כוסות חלב וביצים יחד בקערה אחרת; להוסיף שמן צמחי, 1/2 כוס מיץ לימון, 1 כף לימון תמצית, ו 2 כפיות תמצית וניל לתערובת חלב. ממשיכים להקציף עד חלקה כמו סירופ. מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת חלב ויוצקים למחבת צינור מחורץ (כגון Bundt®).
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 1 שעה 20 דקות. אפשר לעוגה להתקרר במשך 10 דקות. הפעל סכין קיצוץ בין העוגה והקצה של המחבת. החזק את מחבת העוגה על צידה והקש בעדינות על צידי המחבת כנגד הדלפק כדי לשחרר אותו. מכסים מחבת עוגה עם צלחת ולהפוך אותו להטות את העוגה מתוך המחבת ועל צלחת.
סוכר חום 1/4 כוס סוכר לבן, מיץ תפוזים, 2 כפות חלב, 1 כף תמצית לימון, 1 כף מיץ לימון, ו 1/4 כפית תמצית וניל בסיר קטן על חום בינוני עד התערובת מגיעה לרתיחה קצפת.
הסר מן החום מיד ומערבבים עד קצף מתפזר, על 1 דקה.
טפטוף תערובת על עוגה חמה ולאפשר זיגוג להקשיח, 10 עד 20 דקות.