עוגת לימון קרח II
לימון קרח פאי II הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מיץ לימון, חלב שהתאדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: עוגת קרח לימון, עוגת קרח לימון, ו עוגת קרח לימון.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
בקערה בינונית, מערבבים יחד פירורי קרקר גרהם וסוכר 2/3 כוס.
מוסיפים חמאה מומסת או מרגרינה, מערבבים עד שהמרכיבים משולבים היטב. תערובת ללטף לתבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 7 דקות. מגניב.
בקערת ערבוב גדולה, לנצח גבינת שמנת רכה עד רכות.
מוסיפים חלב מתאדה צונן, חלב מרוכז צונן ומיץ לימון. הכה עד חלקה.
מורחים תערובת לתוך קרום קרקר גרהם מקורר. צ ' יל כמה שעות לפני ההגשה.